Sosyal Medya

Otomobil

Polestar, yeni elektrikli SUV’sini Ekim ayında piyasaya sürecek

Polestar 3 ile şirket spor otomobillere ilk adımı atıyor. Polestar'ın bir sonraki elektrikli otomobilini ilk olarak kamufle edilmiş şekilde geçtiğimiz Aralık ayında yapmıştık. Ancak gerisini görmek için Ekim ayına kadar beklememiz gerekecek. Şirket Salı günü yaptığı açıklamada, Polestar 3'ü bu sonbaharda resmi olarak açıklayacağını duyurdu.

Polestar, yeni elektrikli SUV’sini Ekim ayında piyasaya sürecek

Polestar 3 ile şirket spor otomobillere ilk adımı atıyor.

Polestar’ın bir sonraki elektrikli otomobilini ilk olarak kamufle edilmiş şekilde geçtiğimiz Aralık ayında yapmıştık. Ancak gerisini görmek için Ekim ayına kadar beklememiz gerekecek. Şirket Salı günü yaptığı açıklamada, Polestar 3’ü bu sonbaharda resmi olarak açıklayacağını duyurdu.

Bu elektrikli SUV şirketin ilk SUV sınıfındaki araç olmasa da ABD’de üretilecek ilk model olması dikkat çekiyor. Burada önemli detay şirketin bu elektrikli modelleri 2023 sonuna kadar 30 ülkede satışa sunması planlanıyor ki, bu elektrikli otomobil pazarında ülkemizde de daha önce duymadığımız ve görmediğimiz markaları görmeye başlayabileceğimize işaret ediyor.

Polestar 2 de olduğu gibi  Polestar 3 modeli de min. 4 çeker 600 km kullanım mesafesi sunuyor. Modelin galasının Çin ve ABD pazarı için Ekim ayında gerçekleştirilmesi bekleniyor.  Üretimin ise 2023 başında başlaması planlanıyor. 2023 sonu gibi ise bahsedildiği gibi 30 ülke pazarında satışa sunulma potansiyeli var…