Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Qualcomm Wear OS Çipini 10 Eylül’de Yeniliyor

2 Yıl aradan sonra platforma yeni güncelleme geliyor. Qualcomm Wear OS Çipini 10 Eylül'de Duyuruyor. Etkinlikte Google Pixel Watch gösterilebilir mi?

Qualcomm Artık Zamanının Geldiğini Söylüyor, 2 Yıl Aradan Sonra Yeni Wear OS Güncellemesi!

Qualcomm Wear OS Çipini 10 Eylül’de Yeniliyor.

Giyilebilir cihazlar daha popüler hale geldikçe, Qualcomm‘un 2100 SOC’nin 2016’da gelmesinden bu yana pek çok Wear OS (eski adıyla Android Wear) aygıtına destek veren donanım güncelleme görmedi. Ancak şimdi Qualcomm basın mensuplarına gönderdiği davetiye ile 10 Eylül’deki tanıtım etkinliğine davet etti. Gönderdiği Davetiye de “It’s Time” demekle yetindi.

Qualcomm Wear OS Çipini 10 Eylül’de Yeniliyor

2 yıl aradan sonra beklenen Wear OS güncellemesi nihayet gelecek. Yeni donanım akıllı telefon teknolojisini küçültmek ve pil ömrünü uzatmak yerine, giyilebilir cihazlar tarafından efektif kullanılması için özel olarak sıfırdan tasarlandı. Daha küçük cihazlar tarafından da kullanılmasının önünü açılacak yeni Wear OS çipi ile herkes daha fazla seçenekten yararlanabilecek.

Aslında en çok merak edilen Qualcomm bu etkinliğinde Google’a ait kendi işlemcilerinin kullanıldığı bir Pixel Watch akıllı saati gösterecek mi? Merakla bekliyoruz.

Engadget