Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Red Bull Campus Clutch Dünya Şampiyonu Brezilya’da belli olacak

Öğrencilerin ülkesini ve okullarını temsil etmesine olanak sağlayan üniversiteler arası dünyanın en büyük global VALORANT turnuvası 2022 Red Bull Campus Clutch Dünya Finali, Brezilya’da yapılacak.

Red Bull Campus Clutch Dünya Şampiyonu Brezilya’da belli olacak

Öğrencilerin ülkesini ve okullarını temsil etmesine olanak sağlayan üniversiteler arası dünyanın en büyük global VALORANT turnuvası 2022 Red Bull Campus Clutch Dünya Finali, Brezilya’da yapılacak. 13-16 Aralık tarihlerinde düzenlenecek büyük finalde Türkiye’yi Werder Weremem takımı temsil edecek. Dünya şampiyonu olan takım, büyük para ödülünün de sahibi olacak.

Üniversite öğrencilerinin ülkesini ve okullarını temsil etmesine olanak sağlayan üniversiteler arası dünyanın en büyük global VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch’ta bu hafta dünyanın en iyi takımı belli oluyor. Ülkelerinde yapılan elemelerde başarılı olan üniversite takımları 13-16 Aralık tarihlerinde Brezilya’da karşı karşıya gelecek. Türkiye elemelerinde rakiplerini geçerek 2022 yılının şampiyonu olan Werder Weremem takımı Brezilya’da kupa için sahneye çıkacak.

Büyük para ödülü sahibini bekliyor

Yapı Kredi Play partnerliğinde gerçekleştirilen Red Bull Campus Clutch‘ta dünyanın dört bir yanındaki üniversite elemelerinden ve bölgesel elemelerden gelen takımlar şampiyonluk unvanının yanı sıra 20 bin euro para ödülü için de mücadele verecek. Dünyanın en büyük VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch ile ilgili detaylı bilgi ve kayıtlar RedBull.com/campusclutch adresinde.