Sosyal Medya

Android

Reeder Teknoloji’dan gençlere uygun fiyatlı cep telefonu modelleri!

Reeder Teknoloji’nin S19 Max Pro S, S23 Pro Max, S19 Max Pro ve S19 Max cep telefonu modelleri hayatı kolaylaştıran ve keyifli bir kullanım sunan detayları ile kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Reeder Teknoloji’dan gençlere uygun fiyatlı cep telefonu modelleri!

 

  • REEDER CEP TELEFONLARI İLE GENÇLERE EKONOMIK VE ÜST SEGMENT ÇÖZÜMLER SUNUYOR

 

Reeder Teknoloji, gençlere yönelik uygun fiyatlı cep telefonlarıyla dikkat çekiyor. Reeder Teknoloji’nin S19 Max Pro S, S23 Pro Max, S19 Max Pro ve S19 Max cep telefonu modelleri hayatı kolaylaştıran ve keyifli bir kullanım sunan detayları ile kullanıcıların ilgisini çekiyor.

 

Reeder Teknoloji yerli üretimdeki iddiasını “öğrencilere bir kereliğine mahsus vergisiz telefon”a yönelik çalışmalarla birlikte bir adım öne taşıdı. Ekonomik ve ileri teknoloji telefonları ile dikkat çeken Reeder Teknoloji’nin kullanım kolaylığı ile ilgi gören modelleri arasında S19 Max Pro S, S23 Pro Max, S19 Max Pro ve S19 Max yer alıyor. Marka bu modelleri ile gençlere teknolojik hızı yakalama, zarif görünüm özelliği, fotoğraf kalitesi ve geniş ekran rahatlığı vadediyor.

S19 Max Pro S, geniş bir ekrana, 64 MP kameraya, 128 GB dahili hafızaya ve 4000 mAh bataryaya sahip.

S23 Pro Max’ın 6 farklı renk seçeneği bulunuyor. 256 GB dahili hafızaya, 5000 mAh bataryaya sahip S23 Pro Max, kolay kullanım imkânı sunan arayüzü, güçlü güvenlik özellikleri ve son nesil uygulamalarıyla dikkat çekiyor.

S19 Max Pro, 48 MP kamerası, 5000 mAH batarya kapasitesi ve 256 GB dahili hafızası ile ön plana çıkıyor.

S 19 Max, gelişmiş özellikleri sayesinde uzun yıllar kullanılabiliyor. 4 GB RAM ile donma önlenirken büyük ekran deneyimi sunuyor. S19 Max’in 3950 mAH bataryası, 128 GB dahili hafızası ve 13 MP kamerası bulunuyor.