Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Riot Games, 2022 VFŞL operasyon yapısı değişikliklerini açıkladı!

Riot Games Türkiye, e-spor ekosistemine dahil olan yeni oyunları ile birlikte uzun vadeli ve sürdürülebilir planlar üzerinde çalıştıklarını ve kaynaklarını etkin kullanarak espor hayranlarına daha iyi bir deneyim sunmak için hayata geçireceği yeni kararları açıkladı.

RIOT GAMES, 2022 YILI İTİBARIYLA

HAYATA GEÇİRECEĞİ VFŞL OPERASYON YAPISI DEĞİŞİKLİKLERİNİ AÇIKLADI

Riot Games Türkiye, e-spor ekosistemine dahil olan yeni oyunları ile birlikte uzun vadeli ve sürdürülebilir planlar üzerinde çalıştıklarını ve kaynaklarını etkin kullanarak e-spor hayranlarına daha iyi bir deneyim sunmak için hayata geçireceği yeni kararları açıkladı.

Değişen dünyaya e-spor’u hızla adapte ederek milyonlarca e-spor izleyicisine ve oyunculara benzersiz deneyimler sunan Riot Games, önümüzdeki yıllarda yeni oyunlarını da göz önünde bulundurarak daha sürdürülebilir bir sistem için yeni adımlar atma kararı aldı.

Riot Games Türkiye,  ekosistemine dahil olan yeni oyunlar ile birlikte e-spor çatısı altında uzun vadeli ve sürdürülebilir planlar üzerinde çalıştığını ve 2019 yılında 3 yıl sürmesi planlanarak hayata geçirilen iş ortaklığı sisteminin 2022 yılına uzatılacağını duyurdu. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle yaklaşık 2 yıldır e-spor izleyicisiyle bir araya gelinemediği belirtilerek, önümüzdeki yıl sezon maçlarının çevrimiçi oynanacağı bir formata geçiş yapılacağı ve yeni sistemin tüm gereksinimlerinin planlandığı vurgusu yapıldı. Tüm bunlara ek olarak Riot Games, e-spor hayranları ve takımları için ihtiyaçları daha iyi karşılayacak bir sistem oluşturma yolunda kaynaklarını daha etkin ve verimli şekilde kullanmak adına E-spor Sahnesi’ni de kapatma kararı aldıklarını, 2022 yılında yeni bir stüdyoya taşınarak merkez ofisten de yayın altyapısı desteği alınacağını belirtti.