Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Saatte 155 metrekarelik tekstil basan Monna Lisa tanıtılıyor

Epson Como Baskı Teknolojileri şirketi, 14-18 Haziran’da İstanbul’da düzenlenecek Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’nda (ITM 2022) saatte 155 metrekarelik tekstil baskısı yapabilen modeli Monna Lisa ML-8000’i tanıtacak…

Epson Como Printing Technologies, ITM 2022’de…

Epson, saatte 155 metrekarelik tekstil baskısı yapan Monna Lisa’yı tanıtacak

Epson Como Baskı Teknolojileri şirketi, 14-18 Haziran’da İstanbul’da düzenlenecek Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’nda (ITM 2022) saatte 155 metrekarelik tekstil baskısı yapabilen modeli Monna Lisa ML-8000’i tanıtacak…

Global teknoloji lideri Epson’a bağlı Epson Como Baskı Teknolojileri şirketi, 14-18 Haziran tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’nda (ITM 2022) saatte 155 metrekarelik tekstil baskısı yapabilen modeli Monna Lisa ML-8000’i tanıtacak. ITM 2022’de tekstil piyasası operatörleri, heyecanla beklenen modeli İstanbul’da yakından inceleyebilecek. Epson Como Baskı Teknolojileri, ITM 2022’de esneklik ve sürdürülebilirlik için dijital tekstil pazarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere performans ve kullanılabilirliği birleştiren Monna Lisa serisinin giriş modeli Monna Lisa ML-8000’i sergileyecek.

Dijitale geçmek isteyenlere

En yeni 8 Precision Core baskı kafasıyla ML-8000, saatte 155 metrekarelik (600×600 dpi) baskı hızına ulaşabiliyor. ML-8000, yüksek baskı kalitesi, üretkenlik ve minimum aksama süresiyle istikrarlı çalışma imkanı sunuyor. Bu yeni nesil model, uygun fiyata kolay çalıştırma özellikleriyle dijital baskıya geçmek isteyen şirketler için en ideal yazıcı olarak biliniyor. ML-8000, Asit, Reaktif, Dağıtma ve Pigment formülasyonlarında gazı alınmış bir vakum paketinde bulunan Epson GENESTA mürekkeplerini kullanıyor. Çevre dostu tekstil baskısı için dünya çapında tanınan standartları karşılamak için ECO PASSPORT sertifikasına sahip olan mürekkepler ayrıca Asit mürekkebi Bluesign ile birlikte Reaktif ve Pigment mürekkepler ECOCERT tarafından GOTS onaylı.

Tek tedarikçi çözümü

Monna Lisa, üretim döngüsü boyunca maksimum yardım sağlayan eksiksiz ve entegre bir sistem olan yüksek teknolojili ‘Total Solution’ın kalbinde yer alıyor. Tüm bileşenler için tek bir tedarikçi bulunuyor: yazıcı kafası, mürekkepler, kimyasal işlem öncesi ve sonrası ile mühendislik desteği.

‘Dijital Tekstil Vadisi’ alanında lider şirketler olan For.Tex ve F.lli Robustelli’den oluşturulan Epson Como Baskı Teknolojileri, Epson İtalya’nın bir parçası olarak faaliyet gösteriyor. Epson Como Baskı Teknolojileri, Türkiye’de DBS Tekstil Digital Baskı Sistemleri tarafından temsil ediliyor. Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ITM 2022’de Monna Lisa, 5. Salon 509’uncu standda ziyaretçilerini bekleyecek.