Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy S21’i 14 Ocak’ta Piyasaya Sürebilir!

Samsung Galaxy S21'i 14 Ocak'ta Piyasaya Sürebilir! Samsung Apple'ın iPhone 12 modellerini tüketicilere daha ulaştıramaması değerlendirmek...

Samsung’un bir sonraki amiral gemisini 14 Ocak’ta piyasaya süreceği bildirildi

Samsung Galaxy S21’i 14 Ocak’ta Piyasaya Sürebilir..

Apple son dönemin en iyi amiral gemisi cihazları yani yeni küçük, büyük, mini ebatlardaki iPhone 12 modellerini geçtiğimiz ay online düzenlediği etkinlikle duyurdu. Ancak tüm modellerin hepsinin henüz tüketiciye ulaşamadığını da biliyoruz.

En büyük rakibinin yeni cihazları henüz tüketicilere ulaşmadan ve kararlarını vermeden önce Samsung’un yaklaşmakta olan amiral gemisi Galaxy S21 içinde lansman ve piyasaya sunulma tarihleri hakkında söylentiler de giderek arttı. Nitekim Samsung’un yaklaşmakta olan amiral gemisi lansmanı Galaxy S21 hakkında kesin denebilecek söylentiler duyuyoruz.

Samsung Galaxy S21'i 14 Ocak'ta Piyasaya Sürebilir!

Tipster Jon Prosser’e göre; Koreli teknoloji devi bir sonraki amiral gemisini önümüzdeki yıl 14 Ocak gibi erken bir tarihte piyasaya sürecek. Bu, Şubat veya Mart ayındaki açılış için olağan zaman çerçevesi göz önüne alındığında, şirketin S serisi telefonlarını piyasaya süreceği en erken süre olarak dikkat çekiyor.

Son raporlar, Apple’ın dört iPhone’u açıklamasına rağmen, Samsung’un üç telefona (Galaxy S21, S21 + ve S21 Ultra) bağlı kalacağını gösteriyor. Ayrıca, vizyoner analist Ross Young’ın tweet’i sayesinde , yaklaşan bu cihazların hangi renk yollarına dair de bir fikrimiz artık var.

Olağan özellik sızıntılarının yanı sıra, cihazlarla ilgili pek çok ilginç söylenti var. Geçen ay Kore medyası, Samsung’un amiral gemisinin kutusundan şarj adaptörü ve kulaklıkları çıkararak Apple’ın yaptığı adımları izlemeyi düşündüğünü yazdı.

Bununla birlikte, Koreli TopDaily’nin son raporu , şirketin yaklaşmakta olan Galaxy Buds Beyond’u perakende paketi ile birlikte verebileceğini öne sürüyor. Şimdiye kadar Samsung, kablosuz kulaklıklarını telefonları için ön sipariş veren tüketicilere ücretsiz veriyordu.

Daha önce de söylediğimi gibi gerek Apple’ın muhtemelen bir sonraki amiral gemisi telefonlarda Samsung’un şarj adaptörlerini ve kulaklıkları, sözüm ona çevreyi düşündükleri için cihaz kutularından çıkarmasını desteklemiyorum. Zira dolaylı yoldan cihazlara zam yapıyorlar… Öte yandan bu adım üçüncü taraf şarj cihazı pazarını da ciddi bir şekilde hareketlendirecek…