Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy S8 Render Görüntüsü, Ekstra Düğme Güzel Görünüyor!

Sızdırılan Samsung Galaxy S8 Render Görüntüsü, Ekstra Düğme Güzel Görünüyor! Galaxy S8'in görüntüleri sızmaya devam ediyor. Render Görüntüsü!

Sızdırılan Samsung Galaxy S8 Render Görüntüsü Ekstra Düğmeye Daha iyi Görünüm Sağlıyor.

Samsung’un yeni amiral gemisi bu ayın sonunda resmen tanıtılacak. Ancak bu durum onun hakkındaki sızıntıların durmasını sağlamıyor. Şimdi de Galaxy S8 Render Görüntüsü ortaya çıktı!

Evan Blass bugün Samsung Galaxy S8 Render görüntüsünü paylaştı. Eğimli ve yuvarlatılmış kenarlar ve soldaki donanıma eklenmiş yeni bir düğmeyi çok daha net görebileceksiniz.

Geçenlerde Weibo kullanıcısının videosunu paylaştığı Galaxy S8 video görüntülerine oldukça yakın tasarımı var. Yeni eklenen fazladan düğmenin bir uygulama başlatma veya kamera deklanşörü olarak kullanılması muhtemel. Yada Samsung’un yakında gelecek sanal asistanı Bixby’i harekete geçirmek için kullanılabilir.

 

Ayrıca ekranın üzerinde bir dizi sensör görünüyor. Bu da Ocak ayında ortaya atılan söylentilerden duyduğumuz iris tarayıcı olsa gerek.

Ekran tarafında ise giderek efsaneleşen Samsung Galaxy Edge tasarımı korunarak ekranı yanlara yayacak. Yazılımlada çeşitli kısayolları bu kenardan kullandıracak kolay erişim sağlanmış gibi görünüyor. Dar kenarlar da cihazın şık tasarımına eklenmiş oluyor.

 
 

Samsung Galaxy S8 29 Mart’ta düzenlenecek etkinlikle resmen tanıtılacak.

Evan Blass on Twitter