Sosyal Medya

Samsung

Samsung Yenilenmiş Galaxy Note 7’leri Tekrar Satacak

Samsung Yenilenmiş Galaxy Note 7'leri Tekrar Satışa çıkaracak. Samsung Galaxy Note 7 Hikayesi Bitmek Bilmiyor! DETAYLAR BURADA!

Samsung Yenilenmiş Galaxy Note 7’leri tekrar satışa çıkaracak.

Samsung Galaxy Note 7 Hikayesi bitmek bilmiyor! Samsung yenilenmiş Galaxy Note 7’leri yani “Refurbished” olarak tabir edilen Galaxy Note 7’leri tekrar değerlendirmek istiyor. 

Yenilenmiş Galaxy Note 7

Samsung, Galaxy Note 7’lerdeki yangının kaynağını tespit ettikten sonra geri çağırma programı ile iade edilen cihazları tekrar değerlendirmek istiyor. Bu kapsamda daha küçük pil ile değiştirilecek cihazlar Hindistan ve Vietnam’da satışa çıkarılacak.

Koreli Hankyung‘ta yer alan haberlere göre; şirketin yenilenmiş Galaxy Note 7’leri satacağı, ancak daha küçük ve yangın riski daha az pilleri kullanacağı bildirildi.

ABD pazarında itibarını kaybeden Samsung‘un bu cihazları ABD ve Avrupa pazarına sunması beklenmiyor. Ancak bunun yerine Hindistan ve Vietnam gibi pazarlarda değerlendirmesi bekleniyor.

Tam bu noktada şunu hatırlatmak isterim. Özellikle Hindistan gibi büyük pazara girmek isteyen Apple, ilk Hindistan üretimi iPhone olması beklenen iPhone SE üretimine yakında başlıyor. Orta segmentten pay almak isteyen Apple daha düşük bütçeyle üst düzey bir telefon sunmaya hazırlanırken; belki de Samsung buna yenilenmiş Galaxy Note 7’ler ile cevap vermek isteyebilir.

Şu anda Samsung’un elinde yaklaşık 2.5 Milyon Galaxy Note 7 var.  Yenilenmiş bataryaları 3.000 mAh veya 3.200 mAh olarak gelecek. (ilk kullanılan ise 3.500 mAh’di).

Reuters‘ta geçen ay yenilenmiş Galaxy Note 7 satışlarının olası olduğunu bildirmişti.