Sosyal Medya

Mobil

Samsung’un Yeni Kırılmaz Ekranı Testlerden Başarıyla Geçti

Çekiçle Test Edilen Yeni Samsung Kırılmaz Ekranın Videosu! Samsung'un Yeni Kırılmaz Ekranı Testlerden Başarıyla Geçti.

Samsung’un Kırılmaz Ekranı UL’nin Dikkatini Çekti.

Samsung’un Yeni Kırılmaz Ekranı Testlerden Başarıyla Geçti. 

Telefon üreticileri yıllardır kırılmaz ekran geliştirme konusunda bir birleri ile yarışıyor. Esnek OLED ekran geliştirme çabalarını bildiğimiz Samsung’un yeni kırılmaz Ekranı – Unbreakable Display’i görünüşe göre bu sözü yerine getirebilir.

UL (Underwriters Laboratories) tarafından yapılan teste Samsung’un Yeni KIRILMAZ Ekranı gerekli onayı almış görünüyor. Tutma mesafesinden 26 kez düşürme ve aşırı sıcaklıklarlar da dahil olmaz üzere tüm testlerden geçti.

Samsung Display bu konuda bir video da yayımladı. Hafif Plastik Ekranın geleneksel cam ekranlarla nasıl karşılaştığı gösteriliyor.Çekiçle vurulması da gösteriliyor ekranda herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Oldukça Dikkat Çekici !

Dayanıklılığının anahtarı, kırılmaz bir alt tabakaya ve panele “güvenli bir şekilde” yapışan bir örtücü katmana sahip esnek bir tasarımdır. Yıllardır piyasada esnek ekranlar var. Apple Watch bunlardan birini kullanıyor. Ancak üst tarafında cam tabak kullanma eğilimi devam ediyor. Bu nedenle üstte kırık camın olduğu altta zarar görmeyen ekran kime ne kadar fayda sağlar ki?

Teoride Samsung’un Yeni Kırılmaz Ekranı daha dayanıklı akıllı telefonların gelişine yol açabilir.

Samsung ve ekran müşterilerinin bu yeni kırılmaz ekranı gerçekten kullanmak isteyip istemeyeceklerini henüz bilmiyoruz. Samsung, telefonlarını, arabaları, oyun konsollarını, tabletleri ve “mobil askeri cihazlar” gibi cihazlarını bu yeni ekranla kullanıma sunacak bu kesin.

Samsung Galaxy Note 9 ile bu ekranı sunmayacak ancak bu uzun vadeli bir gelişimin ipucu olabilir.

Samsung NewsroomSamsung Display (YouTube)