Sosyal Medya

Donanım

Sony SRS-XB13, Kompakt hoparlörde güçlü EXTRA BASS ses

Kompakt hoparlör Sony SRS-XB13, dayanıklı dış yapıya ve her yere asılabilen çok yönlü kayışı sayesinde sırt çantalarına, bileğe ve hatta...

Sony SRS-XB13’ü piyasaya sunuyor: Kompakt hoparlörde güçlü EXTRA BASS ses

Sony, sesi her yere yayma kapasitesine sahip kompakt ve taşınabilir kablosuz hoparlörü SRS-XB13’ü kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Her tür kullanıma hazır

Kompakt hoparlör XB13, dayanıklı dış yapıya ve her yere asılabilen çok yönlü kayışı sayesinde sırt çantalarına, bileğe ve hatta güneşlenirken şemsiyelere asılabiliyor. Hoparlör, yüksek bir yerden baş aşağı asıldığında kullanıcıyı müzik ritminin bir parçası haline getiren akıcı ses kombinasyonu ile senkronize ediyor. Küçük boyutu sayesinde her yere taşınabilen XB13, gittiğiniz her yerde en sevdiğiniz müziklerin keyfini çıkarmaya devam edebilme imkanı sağlıyor.

Sony SRS-XB13, Kompakt hoparlörde güçlü EXTRA BASS ses

Küçük hoparlör, büyük ses

EXTRA BASSTM ve Ses Yayma İşlemcisi sayesinde XB13 oldukça vurucu ses sunar. Pasif radyatör, tam aralıklı hoparlörle birlikte çalışarak kompakt boyutlara rağmen bası güçlendirip alçak tonları geliştirir. Bunun yanı sıra, Ses Dağıtma İşlemcisi, DSP teknolojisiyle sesi her alanda yayar.

Eğer daha da güçlü bir ses istenilirse, daha büyük bir alana yayılan stereo ses için XB13 hoparlörü kablosuz olarak birbirine bağlanabilir.

Olağanüstü dayanıklılık

Zorlu koşullara dayanıklı XB13 hoparlör, mükemmel bir macera arkadaşıdır. IP67 sınıfı, suya ve toza dayanıklı bu hoparlör sayesinde havuzda, parkta ya da uzun yürüyüşlerde müzik hep eşlik eder. 16 saate varan pil ömrü bulunur ve ne kadar şarjı kaldığını telefondaki pil göstergesinden görülebilir.

Sony SRS-XB13, Kompakt hoparlörde güçlü EXTRA BASS ses

Sorunsuz bağlantı

İster evde ister dışarıda yapılacak telefon görüşmeleri için dahili mikrofon sayesinde hoparlörden eller serbest görüşme yapabilir.

XB13, kablolu bağlantı gereksinimini ve karmaşık kurulum süreçlerini ortadan kaldıran en son Bluetooth® teknolojisi sayesinde kullanıcılar, müziğin keyfini çıkarmaya hemen başlayabilir. XB13’te Google’ın Fast Pair teknolojisi bulunur; böylece uyumlu AndroidTM akıllı telefonlar ya da tabletleri saniyeler içerisinde hoparlöre bağlayabilir.

XB13, kolay bağlanabilirlik için USB Type-C® şarj bağlantı noktalarına sahiptir. Siyah, mavi, koyu gri, mercan pembesi, toz mavi ve limon sarısı olmak üzere 6 renk seçeneği mevcuttur.

SRS-XB13 model taşınabilir kablosuz hoparlör, Mayıs 2021’den itibaren satışa sunulacak.

Ürünün teknik özellikleri için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.