Sosyal Medya

Donanım

Sony’nin yeni el cihazı “Playstation Portal” duyuruldu! Peki Fiyatı?

Sony Project Q adıyla bilinen yeni el cihazının resmi adını açıkladı!PS5 sahiplerine büyük özgürlük sağlayacak yeni el cihazı "Sony Playstation Portal" hakkında merak edilen detaylar burada...

Sony’nin yeni el cihazı “Playstation Portal” duyuruldu! Peki Fiyatı?

Sony Project Q adıyla bilinen yeni el cihazının resmi adını açıkladı!

PS5 sahiplerine büyük özgürlük sağlayacak yeni el cihazı “Sony Playstation Portal” hakkında merak edilen detaylar burada…

Sony’nin yeni el cihazı PlayStation Portal, resmi olarak duyuruldu.
PlayStation 5 sahiplerinin diledikleri yerde oyunlarını 60 fps 1080p kalitesinde oynayabileceği yeni bir cihaz duyurulmuş oldu. Daha önce Project Q adıyla anılan yeni el cihazının resmi adı, PlayStation Portal olarak açıklandı. Peki PlayStation Portal’ın fiyatı ne olacak?

Sony, Playstation aboneliğini bir anlamda farklı bir boyuta kazandırmış oldu. Akıllı telefonların mobil performansları bir yana onun için tasarlanmış bir el cihazı bir yana. Daha önce Project Q olarak bildiğimiz proje artık resmi olarak fiziksel ete kemiğe bürünmüş oldu. Sony Gamescom 2023’te bu yeni cihazın fiyatını da açıkladı.

En büyük faydasının PS5 kullanıcıları ve abonelerinin bu yeni el cihazı ile abone oldukları oyunları istedikleri yerde SONY kalitesinde izleyebilecek olmaları tabii.

Project Q olarak daha önce tanımlanan bu yeni ürün artık PlayStation Portal olarak anılıyor ve Mayıs ayında açıklandığı gibi DualSense kumandanın arasına yerleştirilmiş gibi görünen 8 inç’lik bir ekrana sahip olacak.

Ekran, oyuncuların PS5 oyunlarını Wi-Fi aracılığıyla ev ağlarında 1080p çözünürlük ve 60 fps’ye kadar uzaktan oynamalarına olanak tanıyacak. Ayrıca kablolu kulaklıklar için 3,5 mm kulaklık girişi de mevcut.

PlayStation Portal fiyatı ne kadar?

Bu yılın sonlarına doğru,

  • ABD’de 199,99 Dolar,
  • Avrupa’da 219,99 Euro,
  • İngiltere’de 199,99 Sterlin ve
  • Japonya’da 29.980 Yen fiyatla satışa sunulacak.

Ön sipariş imkanı da olacak ancak bunun için henüz bir tarih yok.

Sony, Gamescom 2023’te ayrıca Playstation markalı yeni kablosuz kulaklık ve kulakiçi kulaklıklarını da duyurdu!

Pulse Elite kulaklıklar ve Pulse kulakiçi kulaklıkların her ikisi de Sony’nin yeni PlayStation Link teknolojisi ile PS5 ve PlayStation Portable’a kablosuz olarak bağlanabilecek.

Pulse Elite 149,99 dolar, Pulse Explore ise 199,99 dolar olacak ve her ikisi de bu yıl içinde satışa sunulacak.