Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Sophos, SE Labs Güvenlik Testlerinden Kusursuz Sonuçlarla Döndü

Sophos uç nokta güvenlik ürünleri, SE Labs’ın kurumsal şirketlere, küçük işletmelere ve bireysel kullanıcılara yönelik güvenlik testlerinde en iyi korumaya ve en az hatalı tespit oranlarına imza attı.

Sophos, SE Labs Güvenlik Testlerinden Kusursuz Sonuçlarla Döndü

Sophos uç nokta güvenlik ürünleri, SE Labs’ın kurumsal şirketlere, küçük işletmelere ve bireysel kullanıcılara yönelik güvenlik testlerinde en iyi korumaya ve en az hatalı tespit oranlarına imza attı.

Yeni nesil siber güvenliğin lideri Sophos, sunduğu uç nokta güvenlik ürünlerinin SE Labs’ın 2022 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirdiği siber güvenlik testlerinde en üst sırada yer aldığını ve %100 toplam koruma skoruna ulaştığını duyurdu. Bu, 2021’in ilk çeyreğindeki mükemmel test sonuçlarının tekrarlanması anlamına geliyor. Sophos Intercept X kurumsal ve küçük işletmelere yönelik çözümlerde liderliğini korurken, Sophos Home Premium tüketicilere yönelik en iyi güvenlik ürünü olarak öne çıkıyor.

SophosLabs Kıdemli Başkan Yardımcısı Simon Reed, sonuçları şöyle yorumladı: “Sophos için siber güvenlik kavramı, saldırıları önlemeye, tespit etmeye ve yanıtlamaya yardımcı olan, kullanımı kolay çözümlere karşılık geliyor. SE Labs’ın uyguladığı test yaklaşımları ve metodolojileri, gerçek dünyadaki tehdit ortamıyla karşılaştırıldığında tüm üçüncü parti test ortamlarını en iyi şekilde temsil ediyor. Bu yüksek standartları göz önünde bulundurunca, elde ettiğimiz mükemmel sonuçlar bizim için çok daha değerli hale geliyor. Aldığımız ödülleri Sophos’un yeni nesil güvenlik portföyünün fidye yazılımlarına ve diğer siber tehditlere karşı savunmadaki gücünün önemli bir kanıtı olarak görüyoruz.”

SE Labs CEO’su Simon Edwards da şu değerlendirmelerde bulundu: “Yaptığımız testlerdeki saldırılar, geniş kesimlerin yanı sıra bireyleri ve kurumları hedefleyen gelişmiş tehditleri de içeriyor. Sophos güvenlik ürünleri, kötü niyetli internet adreslerini engelleme, açıklardan yararlanmayı önleme, meşru uygulamaları ve web sitelerini doğru bir şekilde sınıflandırma yeteneklerinin kombinasyonuyla testlerimizde çok iyi sonuçlara imza attı. Sophos Intercept X ve Sophos Home Premium, SE Labs’ın AAA sınıfı ödüllerini hak ederek aldı.”

Yeni Tarama Motoruyla Her Açıdan Çok Daha Başarılı

Sophos Intercept X, gelişmiş saldırılara karşı benzersiz koruma için birden çok güvenlik katmanı sunan, endüstrinin en gelişmiş uç nokta güvenlik çözümünü olarak öne çıkıyor. Ürün günümüzün yaygın ve gelişmiş tehdit yelpazesini durdurmak için fidye yazılımlarına karşı koruma teknolojisini, derin öğrenmeye dayalı yapay zekayı, açıklardan yararlanmanın önlenmesini ve etkin saldırı azaltma tekniklerinin tamamını bünyesinde topluyor.

SE Labs ayrıca Sophos’un işlevselliğini baştan aşağı yeniden tanımlayan yeni nesil tarama motorunun en son sürümünü de test etti. Intercept X’i her yönden daha da iyileştiren bu güncelleme, kullanıcılara azaltılmış bellek ayak izi, gelişmiş derin öğrenmeye ve yapay zekaya dayalı davranış algılama, daha az bant genişliği tüketimi gibi pek çok avantaj sağlıyor.

Sophos Home Premium, Intercept X’in yenilikçi ve güçlü güvenliğini tüketicilere sunuyor. Sophos Home, Windows PC’leri ve Mac’leri kötü amaçlı yazılımlardan ve fidye yazılımlardan korurken web kamerası gizliliği, web koruması ve ebeveyn web filtrelemesi gibi özelliklere de sahip.

Test sonuçlarının detaylarını SE Labs adresinde bulabilirsiniz.