Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Spotify çevrimdışı indirme sınırını 10.000 Şarkıya yükseltiyor

Spotify bir yazılım güncellemesiyle sessizce, Çevrimdışı şarkı indirme limitinde değişikliğe değişikliğe gitti. Buna göre 5 cihaz için cihaz başına indirilebilecek şarkı sayısı değişti. İşte Spotify Çevrimdışı indirme Sınırı hakkında bilgiler?

Spotify Çevrimdışı İndirme Sınırı 10.000 Şarkıya Yükseliyor

Spotify çevrimdışı indirme sınırını 10.000 Şarkıya yükseltiyor. Artık beş cihaz için cihaz başına 10.000 şarkı indirebilirsiniz.

Rolling Stone da yer alan habere göre Spotify, en son yazılım güncellemesiyle 3,333 şarkı indirme sınırını sessiz bir şekilde kaldırdı.

Mevcut çevrimdışı indirme sınırı, 3 cihaz için cihaz başına 3.333 şarkı şeklindeydi. Bu limit bile bir çok kişiye fazlasıyla yeter ancak Spotify‘ı yıllardır kullanmış ve geçmişte zaten bu limitleri fazlasıyla aşmışsanız  veya birden fazla telefondan erişemiyorsanız, bu kesinlikle harika bir haberdir.

Spotify Çevrimdışı indirme Sınırı

Spotify Çevrimdışı indirme Sınırı 5 cihaz için cihaz başına 10.000 şarkı

Görünüşe göre, birkaç kişi kısa bir süre önce çevrimdışı dinleme için 3,333’ten fazla şarkı indirebileceklerini fark etti. Bir Spotify sözcüsü söz konusu ” Spotify Çevrimdışı İndirme Sayısı ‘ndaki bu değişikliği” onayladı ve artık beş cihaz için cihaz başına 10.000 parça kaydedebileceğinizi söyledi.

Spotify’ın sınırları, hizmetin çok eleştirilen bir yönü ve birçok insanın çevrimdışı dinleme yoluyla evlerin veya ofislerinin dışında bu parça listelerini dinlemeyi tercih ediyor. Her ne kadar istediğiniz şarkıları tam anlamıyla seçemeseniz de, maksimum şarkı sayısının cihaz başına 10.000’e çıkarılmış olması güzel.

Rolling Stone