Sosyal Medya

Genel

Spotify Lite Android Kullanıcıları için 36 Ülkede Kullanılabilir

Spotify Lite Android Kullanıcıları için 36 Ülkede Kullanıma Sunuldu. Hangi Ülkelerde Spotify Lite Android Sürümü Kullanılıyor?

Spotify 36 Ülkede Lite Sürümünü Android Kullanıcılarının Kullanıma Sundu

Spotify Lite Android Kullanıcıları için 36 Ülkede Kullanılabilir.

Spotify Lite Sürümü şimdi; daha az güçlü ve düşük özellikli Android cihazlarda kullanılabilecek bir sürümü 36 ülkede kullanıma sundu.

Spotify Lite Android uygulaması 10MB’ın altında “Temel” olarak çalışacak şekilde ayarlanmış. Şarkı başına ise 0.5MB kullanılacak şekilde düzenlenmiş.

Mevcut kullanıcı arayüzü Android uygulamasına benzer, ancak müzik akışı için mobil veri kullanımınızı izlemek ve uygulamanın sizi uyarmadan önce; ne kadar veri kullanmasına izin vereceğiniz konusunda bir sınır belirlemek için ek özellikler içeriyor.

Diğer fark ise hafifçe sadeleştirilmiş bir arayüz var, şarkılarınızı ve çalma listelerinizi Sık Kullanılanlar adlı bir bölümde “Kütüphaneniz” altında listeliyor.

Telefonunuz zaten standart Spotify uygulamasını kullanmaya başladıysa, geçiş yapmanıza gerek yoktur – bu da veri kullanımında tasarruf etmek için seçenekler sunar. Ancak depolama alanınız azalıyorsa veya az ise bunu kullanmaya değer.

Spotify Lite Android şu anda 36 ülkede  kullanıma sunuldu.

Brezilya, Kanada, Meksika, Arjantin, Peru, Şili, Kolombiya, Bolivya, Kosta Rika, Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nikaragua, Panama, Paraguay, Uruguay, Suudi Arabistan , Mısır, Cezayir, Lübnan, Fas, Tunus, Umman, Ürdün, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Katar, Güney Afrika, Endonezya, Filipinler.

 

Google Play