Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

StartupTeknoloji 6. Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması Gerçekleşti!

StartupTeknoloji girişimcileri, yatırımcıları ve ekosistem paydaşlarını bir araya getirdiği ve altıncısını düzenlediği Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması‘nı İTÜ MAGNET ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

StartupTeknoloji 6. Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması Gerçekleşti!

 

StartupTeknoloji girişimcileri, yatırımcıları ve ekosistem paydaşlarını bir araya getirdiği ve altıncısını düzenlediği Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması‘nı İTÜ MAGNET ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

 

Sektörün önde gelen isimleri, girişimciler, yatırımcılar, B2B firmaların karar vericileri, kuluçka merkezi yöneticileri ve ekosistem paydaşları yer aldı. Katılımcılar arasında girişimcilik sektörünün gelişmesine yönelik bilgi alışverişi yapıldı. Sektöre yıllarını veren usta isimler, tecrübelerini paylaştı.

Yatırımcı ve girişimcilerin bir araya geldiği etkinlikte ağ oluşturma fırsatı doğdu. Potansiyel iş birliklerinin doğmasını hedefleyen kahvaltı hem yatırımcı hem de girişimci ve ekosistem paydaşları için büyük bir fırsat oldu. Girişimcilik sektöründeki son gelişmeler ve trendlere dair de bilgiler sunuldu.

Girişimciler ve sektörün öne çıkan isimleri, başarı hikayelerini anlattı. Girişimcilik ekosistemi yolculuğunda önlerine çıkan engelleri ve avantajları samimiyetle dile getirdiler. Önlerine çıkan engelleri nasıl aştıklarını ve avantaja çevirdikleri hakkında da detaylı bilgi verdiler.

StartupTeknoloji‘nin ilham verici deneyimlere imza atma imkanı sunan etkinliği, önemli yatırım fırsatları da sunuyor.

StartupTeknoloji Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması ile #BirAradaGüçlüyüz

Kahvaltı ile başlayan etkinlik StartupTeknoloji kurucu ortağı Hande Kaya‘nın sunumu ile start aldı.

Ev sahipliği ve ana sponsor olarak desteklerini sunan İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Attila Dikbaş, hoş geldiniz konuşması yaptı.

Hemen ardından StartupTeknoloji ve Minoredu kurucu ortağı İlker Elal ise StartupTeknoloji olarak “2023’te neler yaptık” ve “2024’te bizi neler bekliyor” konusuyla katılımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

19 Ağustos’taki kahvaltı etkinliklerine ev sahipliği yapan StartGate‘in kurucusu ve vizyona girecek olan Nefes: Yer Eksi İki filminin yapımcısı olarak Mustafa Cihad Durmuş da sahnede yerini aldı. Etkinlik katılımcıları arasından 100 kişiye ve StartupTeknoloji Premium Komünite uygulaması kullanıcıları arasından 150 kişiye olmak üzere toplam 250 kişiye Nefes: Yer Eksi İki filminden bilet hediye edeceğini ifade etti. Etkinliğe sponsor olarak destekleyen Counterfake kurucusu Furkan Arslan, Easyapp CPO’su Muhammed Ali Düzgün, Meet The Music kurucu ortağı Hasan Sırdaş, OnaDeğer.com kurucusu Esra Otman, Yeşil Paket kurucusu Kaan Murat Ayvaz, Walkers kurucusu Gökhan Genç, sahnede şirketlerini tanıtan konuşmalar gerçekleştirdi.

Sponsorlar konuşmalarını gerçekleştirdikten sonra StartupTeknoloji kurucu ortağı ve CEO’su İsa Uysal tarafından İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Attila Dikbaş‘a, Webtures ve Girişimci Kafası kurucusu Kaan Gülten‘e ve PAYTR yönetim kurulu üyesi Tarık Tombul‘a plaketler takdim edildi.

Sponsorlar arasında yer alan diğer firmalardan Aparkat Medya kurucusu İsmail Aksoy, Startup Burada Yatırım Komitesi Üyesi Kerem Özten, Bakiyem kurucu ortağı Umut Yalçın, Supsis kurucu Enes Dur da sahnede sunumlarını büyük bir heyecanla gerçekleştirdiler.

Etkinliğin sonuna yaklaşırken İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Attila Dikbaş moderatörlüğünde “İTÜ ARI Teknokent’ten E-Ticaretin Geleceğine Bakış” başlıklı panel düzenlendi. Panele; WINFLUENCER kurucusu Funda Yener,  N11 CSO’su Örpen Koçak ve T&G Workshop yönetici ortağı Kıvanç Toker katıldı. Panelin hemen ardından ise ekosistem paydaşları arasında verimli bir networking gerçekleşti.