Sosyal Medya

Tablet

TCL, MWC 2023’te iki yeni tabletini ve geliştirilmiş NXTPAPER teknolojisini duyurdu

Ekran teknolojisi ve uygun fiyatlı, premium akıllı deneyimlerde lider olan TCL, bugün MWC'de yeni TCL NXTPAPER 11, TCL TAB 11 ve geliştirilmiş TCL NXTPAPER teknolojisi ile tablet portföyünü genişlettiğini duyurdu.

TCL, MWC 2023’te iki yeni tabletini ve geliştirilmiş NXTPAPER teknolojisini duyurdu

  • NXTPAPER 2.0 teknolojisi ekran parlaklığını daha da artırıyor.
  • TCL NXTPAPER 11 güneş ışığında bile hayranlık uyandırıyor.
  • TCL TAB 11, NXTVISION teknolojisi ile desteklenen sürükleyici bir izleme deneyimi sunuyor.

Ekran teknolojisi ve uygun fiyatlı, premium akıllı deneyimlerde lider olan TCL, bugün MWC’de yeni TCL NXTPAPER 11, TCL TAB 11 ve geliştirilmiş TCL NXTPAPER teknolojisi ile tablet portföyünü genişlettiğini duyurdu.

TCL Communication CMO’su Stefan Streit açıklamasında, “Tablet serimizin büyük başarısını temel alarak ve müşterilerimizin en çok istediği gelişmiş özellikleri sunarak, en yeni tablet modellerimizle kullanıcı deneyimini ve performansı artıracak bazı önemli yükseltmeler getiriyoruz. Yenilikçi ekran teknolojilerinde pazara öncülük eden TCL olarak, eşsiz görüntüleme ve üretkenlik sağlarken göz sağlığını korumaya yönelik kararlı taahhüdümüzü de sürdürüyoruz.” dedi.

Ödün vermeyen parlaklık ve eşsiz göz koruması – TCL NXTPAPER 2.0

Cihazların günlük kullanımında ortalama ekran süresinin arttığından yola çıkan TCL, 2021 yılında kullanıcıların göz sağlığından ödün vermeden çalışabilmelerini ve eğlencenin tadını çıkarabilmelerini sağlamak için NXTPAPER’ı geliştirdi. Yazılım ve donanımdaki yenilikler sayesinde TCL NXTPAPER 2.0, orijinalinden yüzde 150’ye kadar daha parlak ekranlar sunuyor. Kullanıcılar, 500 nit’e varan parlaklıkla en aydınlık güneşli bir günde dahi kristal netliğinde ekranların keyfini çıkarabiliyor ve en son filmleri açık havada izleyerek dışarıda dinlenmeyi daha da keyifli hale getirebiliyor. Bu parlaklık, TÜV mavi ışık azaltma seviyeleri aşılarak sağlanırken, ekranlardaki görüntülerde gerçekçi renkler ve derin kontrast korunuyor.

TCL NXTPAPER 2.0, çok katmanlı ekran koruması içeren parlama önleyici ekran teknolojisi sayesinde ışığı değiştirmek yerine yaydığından, TCL NXTPAPER cihazların parlak ışıkta kullanımı artık daha da kolaylaşıyor. Ayrıca, entegre ışık sensörü renk sıcaklığını otomatik olarak ayarlayarak uzun süreli kullanımda gözleri daha fazla koruyor.

TCL TAB 11

Hayranlık uyandıran ekran ve üstün göz koruması – TCL NXTPAPER 11

NXTPAPER 2.0’dan güç alan TCL NXTPAPER 11, her koşulda veya açıda rahat bir izleme deneyimi sunuyor. Hatta cihazın ekranına yan taraftan bakarken bile. 11 inç 2K ekranı, net ve sürükleyici bir eğlence deneyimi için AI Boost ile daha da geliştirilmiş en kaliteli görselleri sunuyor.

Birçok üretkenlik özelliği de içeren TCL NXTPAPER 11, iş ve oyun arasında denge kurmanıza da yardımcı oluyor. 8MP geniş açılı ön kamera ile görüntülü aramalar yapabilir, dört adet hoparlörü ve çift mikrofonu ile net bir şekilde sesleri duyabilirsiniz. TCL’in basit kullanıcı arayüzü çoklu görevleri de kolaylaştırıyor. Bir tablet üzerinden çift ekran hissini almak için Bölünmüş Ekran veya Yüzen Pencere özelliğini kullanabilirsiniz.

TCL NXTPAPER 11; kitapları e-okuyucularla okumayı, metinlerini ise akıllı cihazlarla yazmayı tercih edenleri de oldukça tatmin ediyor. Nano-kimyasal malzemeden yapılan ekran kaplaması ve 4096 seviyeli basınç hassasiyetine sahip düşük gecikmeli T-pen kalemi  sayesinde, kullanıcılar not alırken veya çizim yaparken kâğıt ve kalem kullanıyormuş gibi gerçekçi ve pürüzsüz deneyim yaşıyor. TCL NXTPAPER’ın kâğıttan üretilen kitapların gri tonlama etkisini taklit eden okuma modu sayesinde TCL NXTPAPER 11, hem gelenekçiler hem de teknoloji meraklıları için mükemmel bir çözüm olarak dikkat çekiyor.

Tüm bunlar 8000 mAh’lik devasa bir batarya ile desteklenerek kullanıcıların üretkenliğine güç katarken daha uzun süre keyifli vakit geçirmelerini de sağlıyor. Bu da TCL NXTPAPER 11’in en çok ihtiyacınız olduğunda şarjının bitmeyeceği anlamına geliyor.

TCL NXTPAPER 2.0

Muhteşem sinematik yayın – TCL TAB 11

İster çalışırken bir mola verin ister yoğun bir iş gününün ardından dinlenin, TCL TAB 11’in net 11 inç 5:3 2K ekranında eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. TCL TAB 11, çok keskin ayrıntılar ve zengin renklerle sinematik bir deneyim sunuyor. Yüzde 85 ekran-gövde oranı ve TCL NXTVISION teknolojisi sayesinde TCL TAB 11, göz sağlığınızı korumak için mavi ışığı azaltarak güzel bir görüntü kalitesi sunuyor.

4GB RAM ile güçlendirilen ve performans için optimize edilmiş 128GB’a kadar depolama alanıyla desteklenen TCL TAB 11, yaratıcılığınıza da ayak uyduruyor. Tasarımlarınızı hayata geçirmenize yardımcı olmak için 4.096 hassasiyet seviyesine sahip duyarlı, düşük gecikmeli T-pen kalemle sanat eserlerini yaratabilirsiniz. Güçlü 8000 mAh pil, ilham geldiğinde cihazınızı şarj etmek için kesintiye uğramadan odaklanabileceğiniz anlamına gelir.

Wi-Fi ve LTE modelleri bulunan TCL TAB 11, her an her yerde bağlantıya ihtiyaç duyanlar ve eğlencenin tadını ev konforunda çıkarmayı tercih edenler için seçenekler sunuyor.