Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

TD SYNNEX, Fortune “2023 Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” listesinde!

TD SYNNEX (NYSE: SNX) Fortune tarafından hazırlanan "2023 Dünyanın En Beğenilen Şirketleri" listesinde yer aldı. Böylelikle şirket üs üste iki yıl listeye girme başarısını da göstermiş oldu.

TD SYNNEX, Fortune “2023 Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” listesinde!

 

  • TD SYNNEX, Fortune tarafından dünyanın en beğenilen şirketlerinden biri olarak gösterildi
  • TD SYNNEX, Fortune tarafından hazırlanan “2023 Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” listesine ikinci kez girdi.

 

TD SYNNEX (NYSE: SNX) Fortune tarafından hazırlanan “2023 Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” listesinde yer aldı. Böylelikle şirket üs üste iki yıl listeye girme başarısını da göstermiş oldu.

TD SYNNEX CEO’su Rich Hume aldıkları ödülle ilgili açıklamasında,

“Bu saygın listede yer almak ve ekibimizin küresel ortaklarımızı teknoloji ile harika sonuçlar elde etmeleri için destekleme konusundaki kararlılıklarının takdir edildiğini görmek bizim için bir onur. Bu başarı; tedarikçilerimize, müşterilerimize ve karşılıklı olarak birbirilerimize hizmet ederken amacımızı, vizyonumuzu, misyonumuzu ve değerlerimizi somutlaştıran özverili çalışma arkadaşlarımız tarafından mümkün kılınmıştır.” dedi.

 

Dünyanın En Beğenilen Şirketleri listesi her yıl Fortune tarafından Korn Ferry ile ortaklaşa hazırlanıyor. Adaylar arasında dünyanın dört bir yanından en büyük 1.500 şirket yer alıyor ve kazananlar üst düzey yöneticilere, direktörlere ve finans camiası üyelerine uygulanan kurumsal itibar anketinin sonuçlarına göre belirleniyor.