Sosyal Medya

Donanım

Tech Data, Seagate Kurumsal Depolama Çözümlerinin Türkiye Temsilcisi Oldu!

Bir TD SYNNEX (NYSE: SNX) şirketi olan Tech Data (NYSE: SNX), Tech Data bünyesinde uzmanlaşmış bir çözüm işletmesi olan Global Computing Components (GCC), veri yönetimi çözümü sağlayıcısı Seagate ile olan anlaşmasını Nytro ve Exos'u da kapsayacak şekilde genişlettiğini duyurdu.

Tech Data, Seagate Kurumsal Depolama Çözümlerini Türkiye Pazarında Temsil Edecek

Bir TD SYNNEX (NYSE: SNX) şirketi olan Tech Data (NYSE: SNX), Tech Data bünyesinde uzmanlaşmış bir çözüm işletmesi olan Global Computing Components (GCC), veri yönetimi çözümü sağlayıcısı Seagate ile olan anlaşmasını Nytro ve Exos’u da kapsayacak şekilde genişlettiğini duyurdu.

Anlaşma ile bir TD SYNNEX şirketi olan Tech Data, tek yetkili distribütör olarak Türkiye’de BT sistem entegratörlerinin ve katma değerli iş ortaklarının, Seagate’in yenilikçi, esnek, az bakım gerektiren, ölçeklenebilir, güvenli ve enerji açısından verimli depolama çözümlerine erişmesini sağlayacak. Seagate Nytro kurumsal SSD’leri ve flash çözümleri, yüksek iş yanıt hızı, veri kullanılabilirliği ve düşük güç tüketimi sunarken, Exos kurumsal sabit disk serisi, zorlu veri merkezi iş yüklerinin üstesinden gelmek için güvenilirlik, kapasite ve güvenlik sağlıyor.

Tech Data A TD SYNNEX Company Türkiye Genel Müdürü Behçet Yumrukçallı “Haziran 2020’de Avrupa Bölgesi için yapılan iş ortaklığını ülkemizde de hayata geçiriyoruz. Bir TD SYNNEX şirketi olan Tech Data’da iş ortaklarımızın olağanüstü bir ürün, çözüm ve hizmet yelpazesi aracılığıyla pazara daha yüksek değer sunmalarını sağlamaya odaklıyız. Bu bakış açısıyla ürün ve çözüm portföyümüzü genişletiyor, kapsamlı çözümlerin Tech Data ‘da bulunabilmesi için çalışıyoruz. Seagate’ in yenilikçi kurumsal depolama çözümleri bu yaklaşıma mükemmel bir şekilde uyuyor” açıklamasını yaptı.

Seagate Türkiye Ülke Müdürü Okan Horasan, ‘’Modern işletmeler, verilerin en önemli ve etkili iş varlıklarından biri olduğunu biliyor. Bir TD SYNNEX şirketi olan Tech Data, Türkiye ile iş birliğimiz Seagate kurumsal depolama portföyümüzün Türkiye pazarında da yaygınlaşmasını sağlayacak. Tech Data’nın satış, pazarlama, teknik hizmetleri ve yetenekleri, üstün kaliteli Seagate çözümleriyle birleştiğinde Türkiye’de de veri merkezleri için ‘’tercih edilen marka’ olmayı hedefliyoruz.

Anlaşmayla, Tech Data, Türkiye BT kanal iş ortakları için entegre veri merkezi çözümlerinde Seagate Exos ve Nytro sistemlerini tasarlamak, isteyen iş ortaklarına teknik uzmanlık, danışmanlık ve satış desteği sağlayacak.

About Tech Data
Bir TD SYNNEX (NYSE: SNX) şirketi olan Tech Data, BT ekosistemi için lider bir küresel distribütör ve çözüm toplayıcıdır. 100’den fazla ülkede 150.000’den fazla müşteriye teknoloji yatırımlarının değerini en üst düzeye çıkarmak, iş sonuçlarını göstermek ve büyüme fırsatlarını ortaya çıkarmak için yardımcı olan yenilikçi bir ortaktır. Genel merkezi Clearwater, Florida ve Fremont, California’da bulunan TD SYNNEX’in 22.000 iş arkadaşı, 1.500’den fazla sınıfının en iyisi teknoloji satıcısının ilgi çekici BT ürünlerini, hizmetlerini ve çözümlerini birleştirmeye kendini adamıştır. Uçtan buluta portföyümüz, bulut, siber güvenlik, büyük veri/analitik, IoT, mobilite ve hizmet olarak her şey dahil olmak üzere en yüksek büyüme gösteren teknoloji segmentlerine bağlıdır. TD SYNNEX kendini müşterilere ve topluluklara hizmet etmeye adamıştır ve bilinçli olarak saygın bir kurumsal vatandaş olarak hareket ederek insanlar ve gezegen üzerinde olumlu bir etki yaratabileceğine inanmaktadır. BT ekosisteminde yetenek için çeşitli ve kapsayıcı bir işveren tercihi olmayı amaçlamaktadır.

Daha fazla bilgi için www.TDSYNNEX.com adresi ziyaret edilebilir veya Twitter, LinkedIn, Facebook ve Instagram’dan takip edilebilir.