Sosyal Medya

Otomobil

Tesla’nın Parti Modu, EV’nizi bir BoomBox’a dönüştürüyor

Tesla'nın vaat ettiği Tatil güncellemesinde aracınızı bir BoomBox'a çeviren ve Kornanızı özelleştirmenize yardımcı olan özellikler var...

Tesla’nın Parti Modu güncellemesi, Aracınızı bir BoomBox’a dönüştürüyor

Tesla’nın araçları için yayınladı güncellemeler artık çok fazla gündem olmaya başladı. En son Model 3 için yapılan güncellemede ilave “Mil – Km” kazandıran en azından öyle gösteren bir değişiklik yapılmıştı. Ancak şimdi Parti Modu güncellemesi diyebileceğimiz bir değişikliğe imza atıyor.

Doğru hoparlöre sahip bir Tesla modeliniz varsa, aracınız bu güncellemeyle “Bir BoomBox’a dönüşebilir”… İşte detaylar…

Tesla yakında müzik zevkinizi dışarıya yayınlayabilir dediğim gibi en azından doğru bir Tesla modeliniz varsa.

Electrek, Tesla’nın vaat edilen Tatil güncellemesinin yayınlandığını ve Yaya hoparlörüne sahip modellerin hoparlör sisteminin bir medyayı dışarıya yansıtabilmesine olanak sağladığını belirtiyor. Pandemi süresinde bu özelliğin belki kullanışlı olması beklenmeyebilir ancak özellikle partilerde ve yerel yasaların el verdiği koşullarda aracınızı normal ses seviyesinin üzerinde bir BoomBox gibi kullanmanız bir anlamda mümkün kılınıyor.

Elon Musk, ayrıca yeni arabalarda “Korna Sesinizi” bir başka sesle eşleştirebileceğinizi yani Korna Sesinizi de özelleştirebileceğinizi söylüyor..

Diğer güncellemeler arasında, pili ve kabini prize takmadan ön koşullandıran daha akıllı bir Planlı Kalkış, daha büyük sürüş görselleştirmeleri (Otopilot için yararlı) ve Supercharger’daki boş yerleri bir bakışta görüntülenmesi yer alıyor.