Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Tomb Raider PC İçin Çıkış Tarihi Açıklandı!

Rise of the Tomb Raider’ın PC için çıkış tarihi belli oldu. İşte Steam üzerinden yayınlanan o çıkış tarihi!

rystal Dynamics tarafından geliştirilen ve Square Enix’in yayımcılığını üstlendiği Rise of the Tomb Raider’ın nihayet PC için çıkış tarihi belli oldu.

Microsoft ve yayıncı firma tarafından yapılan anlaşma üzerine zamanlı olarak Xbox One ve Xbox 360 konsollaırna özel çıkış yapan oyunun PC ve PlayStation 4 platformlarındaki çıkış tarihleri merak konusuydu. Dün oyunun Steam sayfası üzerinden yayınlanan çıkış tarihiyle birlikte PC için merak konusu olan bu soru giderildi.

Tomb Raider 01

PC için çıkış tarihi 2016 Ocak ayı!

Rise of the Tomb Raider’ın Steam sayfasında yer alan çıkış tarihine göre 2016 Ocak ayı içerisinde PC için oyun raflarındaki yerini alacak. Oyunun PlayStation 4 sürümü için ise hala net bir açıklama yapılmasa da 2016’nın son çeyreğinde konsola gelmesi bekleniyor.

Yeni oyun 2013 senesinde seriye yeniden başlangıç yapan Tomb Raider oyununun devamı olup, babasının izinden giden Lara’nın, Suriye’de başlayan macerası daha sonra Sibirya’da devam etmesini konu alıyor. Oyundaki bir diğer etki ise Lara Croft, 2013’te yaşadıklarını halen unutamamış bir durumda ve o günlerin etkisi altında.