Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

TÜRKİYE’nin En Keyifli Yolculuk Deneyimine Hazır mısınız?

Yepyeni bir konsepti hayata geçiren İlk Defa Gidiyorum’un Kurucu Editörü Çiğdem Sucuğ, 20 yılı aşan geleneksel dergicilik deneyimlerini bu yeni platformda okuyucularıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

TÜRKİYE’NİN EN KEYİFLİ YOLCULUK DENEYİMİNE HAZIR MISINIZ?

WWW.İLKDEFAGİDİYORUM.COM

Yepyeni bir konsepti hayata geçiren İlk Defa Gidiyorum’un Kurucu Editörü Çiğdem Sucuğ, 20 yılı aşan geleneksel dergicilik deneyimlerini bu yeni platformda okuyucularıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

TÜRKİYE’nin En Keyifli Yolculuk Deneyimine Hazır mısınız?

Türkiye’nin her yerinden yeniliklere ve keşfetmeye açık ‘ilk defa’ severlere unutulmaz gezi deneyimleri yaşatmak, farklı lezzetlerle buluşturmak ve bütünsel seyahat anlayışlarına uygun keşifler sunmak isteyen İlk Defa Gidiyorum Platformunun Kurucusu Çiğdem Sucuğ; yeni yerler, yeni tatlar ve yeni hikayeler keşfetmeyi sevenler için bir buluşma noktası oluşturdu.

www.ilkdefagidiyorum.com web sitesi ile ilgili detaylı bilgileri değerli dostumuz Çiğdem Hanım’dan dinleyelim.

Ortak Bir Seyahat ve Lezzet Geleceğinde Buluşalım.

Uzun yıllar dergi ve dijital içerik editörlüğü yaptıktan sonra İlk Defa Gidiyorum konseptini okuyucularımızla yeniden buluşturmanın heyecanını yaşıyorum.

İlk Defa Gidiyorum ‘ilk defa gidilen’ seyahat ve gezi deneyimlerinin paylaşıldığı, ‘ilk defa tadılan’ yeni lezzetlerin sunulduğu, ‘ilk defa’ konsepti altında pek çok markayı “Gezi & Seyahat, Konaklama, Damak Tadı, İlk Defa, Nerede Ne Var?” başlıkları altında buluşturan ‘Yeni Nesil Bir Keşif’ sitesidir.

Gelenekselin disiplini ile günümüzün iletişim stratejilerini bir araya getirdiğimiz bu yeni platformda ilham dolu bir yolculuk ve keşif deneyimi hayali kuran herkesle güvenilir bir bağ kurmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda farkındalık sağlamayı amaçlayan özenli içeriklerimizi; bir dergi kalitesinde ve sürdürülebilir marka dostlukları ile oluşturmaya özen gösteriyoruz.

İDG Dostu, Yolculuk Nereye?

‘Seyahat, Yolculuk Deneyimi’ platformu öncülerinden İlk Defa Gidiyorum ’un çıkış mottosu ağırlıklı olarak “Seyahat ve Lezzet Geleceği” olsa da “İLK DEFA” konseptiyle İlk Defa Görüyorum, İlk Defa Tadıyorum, İlk Defa Deniyorum ve benzeri pek çok İLK’i bir arada barındırabiliyor.

“İlk’ler Unutulmazdır” diyerek çıktığımız bu yolculuk bizlere hem kendi sektörümüzde hem de sosyal medyanın moderatörlerinden biri olma yolunda hız kazandırıyor.  Her geçen gün artan okuyucu ve takipçilerimizi pek çok otel, restoran ve mekan işletmeleri ile bir araya getirdiğimizSeyahat & Gezi, Gastronomi & Lezzet, Kültür & Sanat’ ve benzeri başlıklarımızda yerel ve butik coğrafi zenginliklerimizi daha çok insanla buluşturmak ve keşif deneyimini arttırmak daha çok paylaşımcı olmamızı da sağlıyor.

Kendine özgü yol notlarıyla öncü bir platform yaratan İlk Defa Gidiyorum okuyucu ve takipçilerine unutulmaz keşif deneyimleri sunuyor.

Hayat Keşfetmeye Değer!

Türkiye’nin en güzel gezi rotalarını, saklı destinasyonlarını, seyahat notlarını, şehrin en güzel restoranlarını, yeme – içme mekanlarını, şehrine yakın kaçış noktalarını, ezberbozan keşifleri, yurtiçi ve yurtdışı tatil alternatiflerini tek bir adreste bulabileceğiniz İlk Defa Gidiyorum aynı zamanda ‘ilk defa severlerin’ gezip gördüğü ve keyif aldığı birçok deneyimi paylaşabilecekleri interaktif bir ortam da sunmaya hazırlanıyor.

İDG Dostlarının kendi aralarında ‘ilk defa’ deneyimledikleri pek çok konu hakkında fikir, öneri ve tavsiyelerde bulunmalarına ve dayanışma sağlamalarına aracılık etmek yakın dönem hedeflerimiz arasında yer alıyor.

Butik ve Küçük Otel İşletmeleri, yeni sezonda misafirlerinize ‘Bütçe Dostu’ bir tatil deneyimi yaşatmak istiyorsanız bizlere [email protected]  adresimizden ulaşabilirsiniz.

Gez, Keşfet, Yaşa, Paylaş!

İlk Defa Gidiyorum seyahat ve gezi rehberliğinin yanı sıra otel, hotel, butik otel, pansiyon, konaklama, tesis, restoran, mekan, müzik, alışveriş, aktivite, tarihi yerler ve tarihi yapılar, doğa, spor etkinlikleri ve açık hava kampı gibi pek çok gezi notlarıyla birlikte Türkiye’nin dört bir yanını saran konser, etkinlik, panel, festival, röportaj, kültür ve sanatın da yer aldığı fonksiyonel sayfaları ile okuyucularını “Keyifli Bir Hayat” yolculuğuna çıkarıyor.

IG: @ilk_defa_gidiyorum

SOSYAL MEDYA & İLETİŞİM

www.ilkdefagidiyorum.com ’un heyecan verici dünyasında siz de yer almak ve bir adım daha öne çıkmak istiyorsanız etkinlik, organizasyon, davet bildirim ve basın bültenlerinizi [email protected] adresinden paylaşabilirsiniz.

İlk Defa Gidiyorum’dan haberdar olmak ve güncel içeriklerimizi takip etmek için Instagram @ilk_defa_gidiyorum / Facebook @ilkdefagidiyorum / Twitter @ilkdefagdyrm sosyal medya hesaplarımızı ziyaret edebilirsiniz.