Sosyal Medya

Eğitim

Turpak Academy Sahada Sıfır Risk İçin Eğitimlerini Tamamladı!

Turpak CEO'su Tamer Şengönül, Sıfır iş kazası prensibini korumak adına Turpak Academy'de geçtiğimiz günlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi gerçekleştirdiklerini belirtti.

Turpak Academy Sahada Sıfır Risk İçin Eğitimlerini Tamamladı!

Türkiye akaryakıt sektörünü, 1999 yılında taşıt tanıma vasıtası ile otomasyonla tanıştıran Turpak, iş güvenliği ve insan sağlığını korumak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 6.300 farklı akaryakıt istasyonuna montaj yapan ve 384 bin 500 araca montaj işlemi gerçekleştiren Turpak, sıfır kaza ile tüm işlemleri tamamladı.

Turpak CEO'su Tamer Şengönül,

Sıfır iş kazası prensibini korumak adına Turpak Academy’de geçtiğimiz günlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi gerçekleştirdiklerini belirten Turpak CEO’su Tamer Şengönül;

“Yönetmeliklere uygun olarak saha çalışanlarımıza Eğitim Katılım Belgeleri takdim edildi, pandemi şartlarını göz önünde bulundurarak 2022 yılında da sıfır risk, sıfır kaza ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

23 yıl önce “Taşıt Tanıma Sistemi” vasıtasıyla akaryakıt sektörünü otomasyon teknolojisiyle tanıştıran Turpak, 2021 yılında sıfır kaza ile gerçekleştirdiği saha çalışmalarındaki başarıyı bir adım daha ileriye taşımak adına iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimine önem vermeye devam ediyor. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun 17’nci maddesi kapsamında Turpak Academy, Turpak Genel Merkezi’nde ilgili yönetmeliğe uygun şekilde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi gerçekleştirdi. Eğitime katılan saha çalışanlarının süreci başarıyla tamamladıklarını ve Eğitim Katılım Belgeleri’nin takdim edildiğini ifade eden Turpak CEO’su Tamer Şengönül,

“Önceliğimiz sıfır risk prensibiyle insan hayatını korumak. Tıpkı geçtiğimiz yılda olduğu gibi, 2022’de de saha çalışmalarımızı sıfır iş kazasıyla tamamlamayı hedefliyoruz.” açıklamasında bulundu.