Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Twitter Gizli Sohbet Özelliği Yakında Gelebilir, Encrypted DM Mesajları

Twitter Gizli Sohbet Özelliği Yakında Gelebilir, Encrypted DM Mesajları.Twitter Yakında Şifrelenmiş Güvenli Doğrudan Mesaj Özelliğini Başlatıyor. DM Mesajlarınız artık çok daha güvenli olacak. Encrypted Twitter DM Mesajları !

Twitter Yakında Şifrelenmiş DM Mesajları Başlatmayı Planlıyor

Twitter Şifrelenmiş Güvenli Doğrudan Mesaj Özelliğini Başlatıyor. Twitter Gizli Sohbet Özelliği…

Twitter Doğrudan Mesaj Özelliği, zaman çizelgenizdeki kişiler ile özel olarak iletişim kurmak için oldukça kullanışlı ve iyi bir özelliktir. Ancak Tamamen Güvenli Olduğunu Söylemek Zordur!

Öyle ki özel yazışmalarınızın içeriği Twitter ağını ihlal edebilecek bilgisayar korsanları tarafından veya şirketin maruz kalacağı soruşturmalar kapsamında; şirket yetkilileri tarafından onları zorlayan hükümetler tarafından erişilebilir durumda.

Şimdi bu problem konusunda TechCrunch‘ın haberine göre Twitter bir düzenleme üzerinde çalışıyor.

Twitter’ın geliştirici önizleme Android Uygulamasında Gizli Sohbet Özelliği ortaya Çıktı. Söz konusu değişikliğe göre yakında şifrelenmiş DM özelliği Twitter üzerinde de kullanılmaya başlanacak.

Twitter sözcüsü söz konusu şifrelenmiş doğrudan mesajlaşma hakkında yorum yapmayı reddetti. Dolayısıyla resmi olarak yeni özelliğin ne zaman test edileceği ve ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında kesin bir bilgi yok diyebiliriz. Yada henüz bilmiyoruz.

Twitter Gizli Sohbet Özelliği!

Twitter’daki Android uygulamasından, encryption Gizli sohbet ’özelliğini şifreleme anahtarlarıyla birlikte gösteren ekran görüntüleri; Jane Manchun Wong tarafından keşfedildi

Twitter’daki Android uygulamasından, encryption Gizli sohbet ’özelliğini şifreleme anahtarlarıyla birlikte gösteren ekran görüntüleri; Jane Manchun Wong tarafından keşfedildi.