Sosyal Medya

Fırsatlar

Uber Kurye’de İlk gönderiniz 70 TL’ye kadar ücretsiz!

Uber Kurye Nasıl çalışır? Uber Kurye'de İlk gönderiniz 70 TL’ye kadar ücretsiz! Uber Kurye çağırın ve İstanbul’da geçerli ilk paket teslimatınız 70 TL’ye kadar ücretsiz Kampanya KODUNU öğrenin.

Uber Kurye artık İstanbul’da! İlk gönderiniz 70 TL’ye kadar ücretsiz!

Uber Kurye, anlık paket teslimatlarınızı kolayca gönderebilmeniz için 19 Ocak tarihinde İstanbul’da başlıyor.Uber Kurye ile paketleriniz Uber uygulamasında belirtmiş olduğunuz adresten teslim alınır ve gönderiyi iletmek istediğiniz adrese teslim edilir. Uber ayrıcalığı ile İstanbul’da hızlı, kolay ve güvenli anlık paket teslimatının keyfini çıkarın.

Uber uygulamasında bulunan Cüzdan sekmesindeki Promosyonlar bölümüne UBERKURYE promosyon kodunu ekleyin, Uber Kurye çağırın ve İstanbul’da geçerli ilk paket teslimatınız 70 TL’ye kadar ücretsiz olsun. Kampanya, 31 Ocak tarihine kadar kredi kartı ile yapılan ödemelerde geçerlidir.

Peki Uber Kurye Nasıl çalışır?

1. Uber uygulamasında bulunan ‘Paket’ seçeneğine tıklayın. ‘Paket gönder’ veya ‘Paket al’ seçenekleri arasından almak istediğiniz hizmeti seçin.
2. Teslimat için gereken adres bilgilerinizi girin ve paketinizin kuryenize teslimat için hazır olduğundan emin olun.
3. ‘Kurye’ yi seçin, istenilen bilgileri doldurun ve gönderinizi onaylayın.
4. Güncel gönderi durumunu takip edebilmek için yolculuğunuzu alıcı veya gönderici ile paylaşın.

 

Kampanya Koşulları Hakkında Bilgiler

Uber Kurye kullanılarak gönderilen paketler 5 kg’ın altında ve paketi güvenli bir şekilde kapatılmış olmalıdır, ayrıca gönderilerde yasaklı bir madde bulundurulmamalıdır. Alkol, uyuşturucu, tehlikeli ya da yasa dışı maddeler yasaklı maddeler arasında yer alır ve tüm yasaklı maddeler bunlarla sınırlı değildir. Alıcının paketi teslim almak için müsait olmaması durumunda, kurye teslimata ilişkin sizinle iletişime geçebilir. Uber, paket kaybı, gönderide meydana gelen hasar veya hırsızlık için sigorta teminatı sağlamaz. Taşıma hizmeti anlaşmalı iş ortaklarımız tarafından gerçekleştirilir. Uber bir teknoloji platformudur ve Uber Kurye kapsamında sağladığı teknoloji hizmeti hiç bir şekilde taşımacılık hizmeti olarak yorumlanamaz. Hüküm ve Koşullar için Hüküm ve Koşullar bakın. PROMOSYON: Promosyon sınırlı sayıdadır ve 1 teslimat için geçerlidir. Teslimat yolculuğu başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 70 TL’dir. Yalnızca İstanbul’da yapılan Uber Kurye yolculuklarında geçerlidir. Promosyon yalnız bu e-posta adresiyle ilişkili Uber hesabı ile kullanılabilir ve paylaşılamaz. Promosyon 31 Ocak 2023, saat 23:55’e kadar geçerlidir. Promosyon sadece kredi kartı ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır. Promosyon bahşiş, geçiş ücretleri ve ek ücretleri kapsamamaktadır ve diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde promosyon koşullarında değişiklik yapma ve promosyonu sonlandırma hakkını saklı tutar. Promosyon Uber Kurye ürününün müsaitlik durumuna bağlıdır.