Sosyal Medya

Fırsatlar

Uber Taksi’de Bu hafta 2 Taksi yolculuğunuz 250 TL indirimli!

Bu hafta Uber Taksi ile yapacağınız iki yolculukta 250 TL indirim hesabınıza tanımlanmıştır!Uber Taksi kampanyası ile yolculuk başı 250 TL'ye kadar indirimden faydalanabilirsiniz. Kampanya 31 Mart 2024, saat 23:55'e kadar geçerlidir.

Bu hafta 2 Taksi yolculuğunuz 250 TL indirimli!

Bu hafta Uber Taksi ile yapacağınız iki yolculukta 250 TL indirim hesabınıza tanımlanmıştır!Uber Taksi kampanyası ile yolculuk başı 250 TL’ye kadar indirimden faydalanabilirsiniz. Kampanya 31 Mart 2024, saat 23:55’e kadar geçerlidir.

Promosyon sadece KREDİ KARTI ödeme yöntemi ile İstanbul’da tamamlanan tüm taksi yolculukları için geçerli olacaktır.

 

250MART

Promosyon sınırlı sayıdadır ve 2 (iki) yolculuk için geçerlidir. Yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 250 TL’dir. Yalnızca İstanbul’da yapılan tüm Uber Taksi yolculuklarında geçerlidir. Promosyon yalnız bu e-posta adresiyle ilişkili Uber hesabı ile kullanılabilir ve paylaşılamaz. Promosyon 31 Mart 2024 saat 23:55’e kadar geçerlidir. Promosyon sadece kredi kartı ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır. Promosyon bahşiş, geçiş ücretleri ve ek ücretleri kapsamamaktadır ve diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. İndirim Uber’in hizmet bedeli ile taksimetre ücretinin toplam tutarına uygulanır. Uber, gerekli gördüğü hallerde promosyon koşullarında değişiklik yapma ve promosyonu sonlandırma hakkını saklı tutar. Promosyon Uber Taksi ürününün müsaitlik durumuna bağlıdır.