Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Uber, Ücretsiz aşı yolculuklarına Eylül ayında da devam ediyor!

UBERAŞI koduyla yolculuk başına 40 TL'ye kadar geçerli olan kampanyadan kendi aşı randevunuza gidip gelmek veya aşı olacak bir yakınınızın Uber Taksi ile yolculuk yapmasını sağlamak için faydalanabilirsiniz.

Aşı kampanyasında 1 milyon TL hedefini geçen Uber, kampanyayı genişleterek ücretsiz yolculuklara Eylül ayında da devam edecek.

Uber, Türkiye’de Mayıs ayında başlattığı  aşı hastanelerine ücretsiz yolculuk kampanyasını kullanıcıların devam eden yoğun ilgisi üzerine Eylül ayının sonuna kadar uzatma kararı aldı.

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı,

”Bu özel projemiz için toplam 1 milyon TL bütçe ayırarak, aşı hastanelerine ücretsiz yolculuk imkanı sunmayı hedeflemiştik ve hedefimize kısa sürede ulaştık. Bu projeyle Türkiye’deki aşılama sürecine biz de bir katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Devam etmekte olan talep üzerine, kampanyamıza ek bütçe ayırmaya ve devam ettirmeye karar verdik. Türkiye’nin aşılama sürecine desteğimizi sürdürmek  amacıyla kampanyamızı Eylül sonuna kadar uzatıyoruz” dedi.

Kampanya çerçevesinde, Türkiye’deki Uber kullanıcıları İstanbul, Ankara ve İzmir’deki özel ve devlet hastanelerinde bulunan aşı merkezlerine hem birinci hem de ikinci doz için gidiş dönüş olmak üzere toplam dört kez ücretsiz yolculuk hakkına sahip olacak.

UBERAŞI koduyla yolculuk başına 40 TL’ye kadar geçerli olan kampanyadan kendi aşı randevunuza gidip gelmek veya aşı olacak bir yakınınızın Uber Taksi ile yolculuk yapmasını sağlamak için faydalanabilirsiniz.