Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Uber’den bayram hediyesi: UberLokum

Uber, mutlu bayramlar diler! 8 Temmuz Cuma arife gününe özel, 11:00 - 16:00 saatleri arasında, Uber uygulamasından UberLokum ürününü kendiniz için çağırabilir ya da sevdiklerinize ücretsiz gönderebilirsiniz.

Uber’den bayram hediyesi: UberLokum

Uber, mutlu bayramlar diler! 8 Temmuz Cuma arife gününe özel, 11:00 – 16:00 saatleri arasında, Uber uygulamasından UberLokum ürününü kendiniz için çağırabilir ya da sevdiklerinize ücretsiz gönderebilirsiniz.

Kampanya sadece İstanbul’da geçerli ve stoklar ile sınırlıdır. UberLokum talebi o an kullanıcının en yakınındaki müsait olan Uber Taksi’lere yönlendirilecek ve belirtilen saatlerde mevcut stoklar tamamlanana kadar lokum dağıtımı devam edecektir.

UberLokum kampanyası stoklarla sınırlıdır ve yalnızca 8 Temmuz 2022 tarihinde 11:00-16:00 saatleri arasında faydalanılabilir. Diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. UberLokum için verilen siparişlerin ulaşımı Uber Taksi kullanan sarı taksiler ile yapılır.