Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

UPT’den hayatı kolaylaştıran kampanyalar

UPT, UPTION uygulamasına özel Avrupa Transfer Kampanya’sı ile Avrupa’daki tüm banka hesaplarına sadece 1 EUR işlem ücreti ödeyerek para gönderebilme imkanı sağlıyor.

Para transferi hem kolay hem ucuz!

Türkiye’nin lider para transfer şirketi UPT’den hayatı kolaylaştıran kampanyalar…

Dünya genelinde 176 ülkede, 400 bin işlem noktasında Aktif Bank iştiraki olarak hizmet veren lider para transfer şirketi UPT, UPTION uygulamasına özel Avrupa Transfer Kampanya’sı ile Avrupa’daki tüm banka hesaplarına sadece 1 EUR işlem ücreti ödeyerek para gönderebilme imkanı sağlıyor.

GBP Transferi kampanyasıyla İngiltere’deki banka hesaplarına UPTION’ı kullanarak sadece 1 GBP işlem ücreti ile Sterlin (GBP) cinsinden para gönderilebiliyor.

10 yılı aşkın süredir global para transferi dünyasında en çok tercih edilen firmaların başında gelerek müşteri memnuniyetini ön planda tutan UPT, Türkiye’de ve dünyada para transferi konusunda finansal inovasyona öncülük ediyor. UPT, mobil uygulaması UPTION ile birbirinden dikkat çekeci kampanyaları ile kullanıcılarına hem kolaylık hem hız vaad ediyor.

UPT işlem ücreti 1 Euro

UPTION, 1 Euro işlem ücreti ödeyerek para gönderme imkanı sağlayan Avrupa Transfer Kampanyası ve İngiltere’deki banka hesaplarına UPTION’u kullanarak sadece 1 GBP işlem ücreti ile Sterlin cinsinden para gönderme imkanı sunan GBP Transfer Kampanyası’nın yanında segmentasyon çalışmaları ile belirlenmiş müşterilerine özel olarak ‘İşlem Ücreti İade Kampanyası’ ile Ağustos ayında UPTION’la yapılacak olan yurt dışı gönderimlerinde ödenen işlem ücretinin yarısını iade ediyor.

UPT işlem ücreti 1 Euro

UPTION’ın bir diğer dikkat çeken Contact Kampanyası ise, Contact kurumu aracılığı ile yurt dışından ismine gönderilen parayı UPTION hesabına alan kullanıcılar 50 TL hediye kazanıyor. Bu tutar direkt olarak kullanıcıların hesabına yatırılıyor ve diledikleri zaman kullanım sağlama imkanı sunuluyor.

UPT Genel Müdürü Hakan Özat,

‘Bizim en büyük önceliğimiz kullanıcı memnuniyeti’

Kullanıcılarını daima memnun edebilmek, onları anlayıp ihtiyaçlarını doğru şekilde karşılayabilmek adına sürekli olarak çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren UPT Genel Müdürü Hakan Özat,

“Çok yakında birbirinden iddialı kampanyalar ile kullanıcılarımızı daha da mutlu edeceğiz. UPTION, her zaman olduğu gibi kullanıcılarının mutluluğunu ve memnuniyetini ilk hedef olarak görmeye devam ediyor. Bizim için kampanyalarımızın birinci amacı her zaman müşterimizi memnun etmektir. Gerçekleştirdiğimiz kampanyaların müşterilerimizin gerçek yararına olmasını fazlasıyla önemsiyoruz. UPTION bünyesinde yer alan Müşteri Deneyimi ekibimiz, tüm kullanıcılarımızın yaptıkları işlemleri analiz ederek bu kişilere özel kampanyalar ve teklifler üretiyor ve müşteri deneyimi ekibimizin yaptığı segmentasyonlar sonucunda UPTION’ı kullanan kitleler özelliklerine göre ayrılıyor, bu kitlelere özel yeni kampanyalar hazırlanıyor. Örnek vermek gerekirse yurt dışından Contact ile adına gönderilen parayı hesaplarına alanlar için 50 TL hediye kampanyası, yurt dışına para gönderen kitle için para transferi kampanyası hazırlanıyor. Böylece her müşterimizin işine yarayacak bir kampanya, bir indirim sunulmuş oluyor. Bizim en büyük önceliğimiz her zaman müşterilerimizi memnun etmek” açıklamalarında bulundu.