Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

WhatsApp Animasyonlu Gif Desteği Geldi, WhatsApp 2.16.15

WhatsApp Animasyonlu Gif desteğine kavuştu. WhatsApp 2.16.15 Sürümü Yayımlandı. Yeni Özellikler Neler? WhatsApp Gif Desteği ve LivePhotos !!

WhatsApp Animasyonlu Gif Desteğine kavuştu!

Popüler Mesajlaşma uygulaması bugün yeni bir güncelleme yayımladı. WhatsApp 2.16.15 sürümü olarak yayımlanan güncelleme ile uzun süredir beklenen “WhatsApp Animasyonlu Gif Desteği” kullanıma sunulmuş oldu.

WhatsApp Animasyonlu Gif Desteği Geldi

 

WhatsApp Live Photos Desteği!

iOS platformundaki uygulamasını güncelleyen WhatsApp Animasyonlu GIF özelliğinin yanında iPhone 6s ve üstü modellerde yer alan Live Photos özelliğini de destekliyor.

WhatsApp’ın yeni özelliklerini kullanmak için App Store’dan uygulamayı güncellemeniz yeterli olacaktır.

whatsapp-ios-gifs-796x398

WhatsApp 2.16.15 sürümündeki yenilikler – Artık animasyonlu GIF gönderip alabilirsiniz.

– Artık 6 saniye veya daha kısa videoları animasyonlu GIF olarak yollayabilirsiniz. Videoyu seçtikten sonra GIF tuşuna dokunmanız yeterli.

– Live Photos’u animasyonlu GIF olarak gönderin. Eklemek için Fotoğraf/Video Galerisi’ne gidin, istediğiniz bir Live Photo’yu 3D Touch dokunarak yukarı kaydırın ve çıkan menüden “GIF olarak seç”e dokunun.

whatsapp-gif-editor

What’s New in Version 2.16.15

• You can now send and receive animated GIFs
• For videos that are 6 seconds or shorter, you can now send them as animated GIFs. Just tap the GIF toggle after picking a video.
• Send Live Photos as animated GIFs. Just 3D Touch any live photo from Attach — Photo/Video Library and choose “Select as GIF.”

WhatsApp iOS Appstore