Sosyal Medya

Android

Windows 10 ve Android Şimdi Mükemmel Uyumlu

Microsoft Android ile daha iyi bir entegrasyon için çabalıyor. Windows 10 ve Android Şimdi Mükemmel Uyumlu. Android Telefonunuzu Windows 10'a yansıtma özelliği... Şimdi Windows kullanıcılarının iPhone'dan kaçınması için daha iyi bir neden var.

Microsoft’un “Your Phone” Uygulaması sadece Başlangıç!

Microsoft’un mobile yani cep telefonlarına yeni bakışı saf pragmatizimdir; Herkese iyi davranarak kullanıcıları Microsoft uygulamalarına bağlayabilirsiniz.

2011 yılındaki Nokia ortaklığı ve Windows Phone’nun çöküşü ile aslında şirketin bu şekilde davranmaktan başka bir careside kalmadı. Ancak şimdi Microsoft uygulamalarını diğer platformlara taşımaktan çok daha başka bir şey yapıyor: Windows 10 ile Android’i daha entegre hale getirecek “Your Phone” uygulaması ile telefonunuzdaki fotoğraflarınız ve metin mesajlarınıza rahatlıkla ulaşmanızı sağlıyor.

Bu haftaki Surface etkinliğinde Microsoft aslında bir başka yetenekten de bahsetti. Android Telefonunuzu Windows 10’a yansıtma özelliği… Şimdi Windows kullanıcılarının iPhone’dan kaçınması için daha iyi bir neden var.

Windows 10 ve Android Ekranını Yansıtma Özelliği

Android yansıtma özelliğinin henüz ne zaman geleceğini bilmiyoruz ancak; Your Phone uygulaması Ekim ayındaki Windows Güncellemesi için Hazır.

Kullanımı oldukça basit, Android Telefonunuza Your Phone Companion uygulamasını indirin, Microsoft hesabınıza girin ve Fotoğraflarınıza ve metin mesajlarınıza erişim izni verin yeterli…

PC ve Android tarafları başarıyla bağlandıktan sonra, akıllı telefonunuzun en yeni fotoğraflarını ve Windows uygulamasında yazılı mesajlarını görürsünüz. Windows’daki herhangi bir dosya gibi resimleri çekebilirsiniz.