Sosyal Medya

Donanım

Windows 11 ile çalışan Panasonic TOUGHBOOK en ideal yardımcı!

Panasonic TOUGHBOOK çözümlerinde de yer alan Microsoft'un en yeni işletim sistemi güç, güvenlik ve esneklik alanlarında sunduğu önemli avantajlarla mobil çalışanların iş yapış şekillerini temelden değiştiriyor.

Windows 11 ile çalışan Panasonic TOUGHBOOK en ideal yardımcı!

Windows 11 ile çalışan Panasonic TOUGHBOOK cihazlar sahadaki ekiplerin en uygun yardımcısı..

Panasonic TOUGHBOOK çözümlerinde de yer alan Microsoft’un en yeni işletim sistemi güç, güvenlik ve esneklik alanlarında sunduğu önemli avantajlarla mobil çalışanların iş yapış şekillerini temelden değiştiriyor.

Günümüzün hızlı BT ortamında modern kuruluşlar gelişmiş bağlantı, üretkenlik ve verimlilik için teknolojik yatırımlarına yönelik beklentisi artıyor. Küresel pandemi de şirketlerin çalışanlarını neredeyse bir gecede sahadan çekmeye zorladı ve bu sırada COVID öncesi iş akışlarıyla aynı verimliliği elde etmeleri gerekiyordu. Bugüne baktığımızda ise çalışanlar daha önce hiç olmadığı kadar fazla işi ve uygulamayı yerine getirmek için cihazlarını daha fazla kullanıyor. Bu da artan ihtiyaçları verimli bir şekilde destekleyebilecek gelişmiş bir işletim sistemine yönelik talebi artırdı. Microsoft’un en yeni işletim sistemi Windows 11 üstün gücü, çevik güvenlik önlemleri ve esnekliğiyle mobil çalışanları güçlendirerek bu ihtiyacı karşılıyor. Panasonic de TOUGHBOOK cihazlarına güç veren Windows 11 işletim sisteminin şirketlere sağladığı faydaları sıralıyor.

Güvenilir performans

Genellikle Windows işletim sistemiyle çalışan cihazların rakiplerine kıyasla daha yüksek bilişim gücü, daha fazla hafızası ve daha güçlü işlemcisi oluyor. Ek performans, kullanıcıların hareket halindeyken birden fazla uygulama kullanabilmesini kolaylaştırıyor ve özellikle büyük miktarda veri tüketen işlerde kullanışlı hale geliyor.

İnşaat alanlarında cihazlar, projeye dair veriyi toplamak ve işlemek için Yapı Bilgi Sistemi operasyonlarındaki lazer tarayıcılarla bağlantılı oluyor. Bu hacimdeki verinin miktarı 100GB’ı geçebiliyor ve bunun için kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir cihaz gerekiyor. Bu operasyonlar için gereken güç bataryayı da tüketebiliyor. Bu yüzden Windows ile çalışan cihazları kapatmadan batarya değiştirebilme veya güç kaynağına bağlı montaj sistemleri gibi cihazın ömrünü uzatacak özellikler, kullanıcılara en iyi deneyimi sunuyor.

Güvenlik

Windows 11’de Secure Boot ile kötü niyetli yazılımlara karşı geliştirilmiş savunma ve Microsoft’un biyometrik güvenlik sistemi Windows Hello’ya yapılan iyileştirmelerle güçlenen giriş bilgileri koruma gibi güvenlik iyileştirmeleri bulunuyor. Windows 11’in önemli gelişme alanlarından birisi olan bulut güvenliği ile uzaktan ve hareket halinde çalışan ekipler koruma altına alınıyor.

Daha esnek cihazlar

Önceden firmalar cihazlarını seçerken her beklentiye uygun tek bir çözüm kullanma yaklaşımındaydı. Artık daha çeşitli kişiliklerin ve ihtiyaçların oluşmasıyla müşteriler yaşam döngüsünü uzatabilecek ve zaman içinde farklı pozisyonlardaki çalışanlar tarafından kullanılabilecek cihazlar arıyor.

Windows 10’un öne çıkan özelliklerinden birisi Microsoft Deployment Toolkit (MDT) ve Sistem Merkezi Yapılandırma Yöneticisi ile işe göre farklı imajlar oluşturmaydı. Bu özellik sayesinde kamu güvenliği kurumları ve güvenliği hassas diğer sektörler, farklı kullanıcılar için farklı uygulama setine sahip bireysel imajlar oluşturabiliyordu. Böylece yazılım lisanslama süreci azalıyordu, iş istasyonlarının kurumları otomatikleşiyor ve hızlanıyordu ve BT adminleri de her iş için daha iyi bir çözüm sağlayabiliyordu.

Bu özellik Windows 11’de de bulunuyor ve kullanıcıların yaklaştıklarında oturum açmalarını ve uzaklaştıklarında oturumlarını kapatmalarını sağlayan yeni ve opsiyonel kullanıcı algılama özelliğiyle daha da iyileşiyor.

Daha fazla mobil özellikler

Windows 11’de çalışanların cihazı ellerini kullanmadan yönetebilmesini sağlayan gelişmiş dokunma, kalem ve sesli giriş imkanlarıyla mobil çalışanların verimliliğini artırıyor.

Gelişmiş sesle yazma ve imla özellikleri TOUGHBOOK’un tedarik zinciri, depo ve perkande kullanıcılarına sunduğu ses seçme çözümlerini iyileştiriyor. Bu sırada kullanımı daha kolay ve daha iyi geribildirim sağlayan dokunma ve kalem kullanımı da tabletlerin ve ikisi bir arada laptopların kullanımını geliştiriyor. Ayrıca yağmuru algılayan ve eldivenle kullanılabilen TOUGHBOOK dokunmatik ekranlarının en iyi iş ortağı oluyor.

Geniş uyumluluk yelpazesi

Windows cihazlar çok çeşitli harici cihazlara doğrudan bağlanmak için çok sayıda arayüz ve fonksiyon sunuyor. Bu imkan, su pompalarından elektrik trafo merkezlerine kadar eski ekipmanlara bağlanması gereken cihazlara ihtiyaç duyan sektörler için kritik olabiliyor. Kullanıcılar gerektiğinde bulut sistemlerine bağlanmadan Windows cihazındaki günlük işlemleri kolayca yönetebiliyor.

Sorunsuz bir geçiş süreci

Windows 11, kullanıcıların mobil cihazlarından yüksek performans ve esneklik elde edebilmelerini, diğer altyapılarla kolay entegrasyon ve veri bütünlüğü ile cihaz tarafından yönetilen güvenliğe odaklanabilmelerini sağlayacak şekilde tasarlandı. Bu işletim sistemi TOUGHBOOK cihazlarıyla birleştiğinde üstün mobil performans için bir tabletin çevikliği ve kompaktlığı ile dizüstü bilgisayarın gücü, güvenliği ve uyumluluk imkanları bir araya geliyor.

Pek çok avantajın yanı sıra, en iyi performansı elde etmek ve Windows 11’i erken kullanmanın sağlayacağı avantajlardan faydalanmak için Panasonic, müşterilerini Windows 11’e geçerken destekliyor.