Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Xbox One’a Büyük Güncelleme

Yaklaşan E3 2015’e en iyi hazırlanan firmalardan biri olarak dikkat çeken Microsoft’tan Xbox One sahiplerini sevindirecek bir açıklama geldi.

Yaklaşan E3 2015’e en iyi hazırlanan firmalardan biri olarak dikkat çeken Microsoft’tan Xbox One sahiplerini sevindirecek bir açıklama geldi.

Xbox One’a Büyük Güncelleme Her sene Los Angeles’ta gerçekleşen dünyanın en büyük oyun ve interaktif eğlence fuarı E3’e artık sayılı günler kaldı. Son yıllarda gerçekleştirdiği etkinlikler ve yaptığı sunumlarla E3’ün vazgeçilmezlerinden biri olan Microsoft, bu seneki organizasyona da son derece sağlam bir şekilde hazırlanıyor.

E3 2013 ve E3 2014’te Sony’nin gölgesinde kalan Microsoft, bu seneki fuarda öne çıkan isim olmak için büyük çaba sarf ediyor. Zira firmaya yakın kaynaklar Microsoft’un bu E3’te Xbox One’a özel olarak en az iki oyun duyuracağını iddia ediyorlar. Bunun yanında Microsoft’tan, Sony’nin Project Morpheus’una karşı bir hamle geleceğini iddia edenler de mevcut.

Windows 10 Güncellemesi Gelebilir

Geçtiğimiz gün Microsoft tarafından yayınlanan bir bilgilendirme mesajında ise E3’te Xbox One için büyük bir güncellemenin tanıtılacağı açıklandı. Bu güncellemenin cihazı satın alanları fazlasıyla memnun edecek türden yenilikler içerdiği de gelen bilgiler arasında.

Geniş bir kesim bu güncellemenin Windows 10 ile ilgili olduğunu iddia etse de, Microsoft cephesinden konu ile ilgili henüz kesin bir açıklama gelmiş değil. Sonuç ne olursa olsun bu E3’ün de Sony ve Microsoft arasında kıyasıya bir rekabetle geçeceği kesin gibi görünüyor.