Sosyal Medya

Donanım

XPG Spectrix D35G DDR4 RGB Memory 32GB (16GBx2) ile Oyun Keyfinizi Katlayın!

XPG'nin kompakt düşük profilli soğutucu tasarımına sahip RGB özellikli DDR4 belleği Spectrix D35G özel tasarımıyla, daha küçük kompakt kasalar için ideal bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

XPG Spectrix D35G DDR4 RGB Memory 32GB (16GBx2) ile Oyun Keyfinizi Katlayın!

 

XPG’nin kompakt düşük profilli soğutucu tasarımına sahip RGB özellikli DDR4 belleği Spectrix D35G özel tasarımıyla, daha küçük kompakt kasalar için ideal bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Benzersiz kişiliklere sahip oyuncular için özel olarak tasarlanan SPECTRIX D35G’nin dengeli ve abartısız üçgen taslağı küçük ısı emicisi daha küçük kasalara kolay kurulum imkanı sunuyor. Gelin özelliklerine biraz daha detaylı bakalım. 

 

Mevcut Anakart veya Oyun Bilgisayarı kurulumunuza uygun Bellek Modelini seçmek gerçekten önemli. Olay sadece anakart’ın desteklediği hızlardan öte, RGB ve sahip olduğu boyutların dışında soğutucu özellikleri onun yönetilmesi gibi başka detaylar da önem arz ediyor.

 

XPG’nin neyseki her bütçeye ve her oyun bilgisayarı kurulumuna uygun çözümleri mevcut.

Hatırlarsanız, daha önce,

Bugün ise aslında DDR4 tercihinize bir yenisini daha eklemek istiyorum. Zira bu modelin diğerlerine göre en belirgin özelliği daha ince ve daha kompakt bir tasarımla, daha küçük kasalar için daha iyi oyun performansları sunabilmesi.

Vakit kaybetmeden hemen size özelliklerinden bahsetmeye başlıyorum.

Öncelikle Form faktörü U-DIMM olan modelin, Siyah ve Beyaz olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor. Kapasite tarafında ise 8GB, 16GB ve 32GB’lık modelleri mevcut. Şu an incelediğim model 3600 Mhz’lik model ama 3200 Mhz’lik sürümleri de var. Spectrix D41 modeline göre yüksekliği yaklaşık 1 cm daha küçük.

Tasarımına baktığımızda birbirine zıt üçgen ve kapartma desenli ince soğutucu ile birlikte XPG logosu dikkat çekiyor.

Oyun bilgisayarı için olmazsa olmaz RGB renklerini bize yansıdan beyaz plastik yüzeyde bu şekilde görünüyor.

Arka tarafında ise benzer tasarım ile birlikte modelin özelliklerinin yazılı olduğu bilgilendirici etiketi görebiliyoruz.

Spectrix D41’i incelediğimde elime daha dolu dolu bir RAM geliyordu, Bu model oldukça ince bir tasarımı dokunduğunuzda da hissettiriyor. Bu da bana kesinlikle daha kompakt Oyun Bilgisayarı kurulumları için tasarlandığını hissettiriyor.

RGB Aydınlatmayı Kolayca Kişiselleştirebilirsiniz!

RGB aydınlatmasını istediğiniz şekilde ayarlamanız mümkün. Müzik Modu aracılığıyla farklı efektler (statik, nefes alma ve kuyruklu yıldız) arasından seçim yapabilirsiniz. Elbette tüm bunları, tüm büyük anakart markalarının RGB kontrol yazılımı aracılığıyla yapılabiliyor.

XPG Prime aydınlatma kontrol yazılım ile Kişiselleştirilmiş Işık Gösterisi Oluşturabilirsiniz:

XPG Prime aydınlatma kontrol yazılımı yalnızca benzersiz DRAM aydınlatma efektleri ayarlamanıza izin vermekle kalmıyor, aynı zamanda yaratıcı ışık gösterileri oluşturmak ve kendi Prime ekosisteminizi şekillendirmek için de tüm Prime destekli XPG RGB ürünlerini kontrol edebiliyorsunuz.

 

Ancak bu noktada şunlara dikkat etmeniz gerekiyor.

  • *Aydınlatma kontrol yazılımınız olarak Prime‘ı seçtikten sonra, ASUS/ASRock/Gigabyte/MSI gibi üreticilerin diğer tüm aydınlatma kontrol yazılımlarını kapattığınızdan emin olun. Prime’ı anakart RGB yazılımıyla kullanırken çakışmalar meydana gelebilir.
  • MSI aydınlatma kontrol yazılımını yükledikten sonra Prime’ı kullanmak isterseniz, Prime’ı yükleyip etkinleştirmeden önce MSI yazılımını kaldırmanız, gücü kapatmanız ve ardından yeniden başlatmanız gerekir.

Intel desteğinin yanısıra en yeni AMD platformlarıyla da uyumlu çalışabiliyor

ADATA belleği, sorunsuz uyumluluk ve mükemmel hız aşırtma performansı elde etmek için en yeni AMD platformlarıyla çalışmak üzere test edilmiş ve onaylandı.

INTEL® XMP 2.0’ı Destekliyor – Hız Aşırtma Kolay!

Intel® Extreme Bellek Profili (XMP) 2.0 hız aşırtmayı kolaylaştırırken ve sistem kararlılığını iyileştirir. BIOS’ta parametreleri teker teker ayarlamak yerine doğrudan bilgisayarınızın işletim sisteminden ayar yapabilirsiniz.

SPECTRIX D35G DDR4 RGB BELLEK Teknik Özellikleri

  • Form Faktörü: U-DIMM
  • Renkler: Siyah / Beyaz
  • Kapasite: 8GB / 16GB / 32GB
  • Hızlar: 3200, 3600 MT/sn
  • CAS Gecikmeleri: 16, 18
  • Çalıştırma Gerilimi: 1.35V
  • Çalıştırma Sıcaklığı: 0°C ila 85°C
  • Boyutlar (U x G x Y): 133.35 x 36 x 6.6mm
  • Ağırlık: 31.36g / 32.43g / 33.09g
  • Garanti: Ömür boyu kısıtlı garanti

XPG Spectrix D35G DDR4 RGB Memory 32GB (16GBx2) Neden Tercih Edilir?

Özellikle DDR4 bellekler arasında seçenek çok. Bu anlamda kullandığınız anakart veya diğer bileşenlerin dışında kullandığınız kasanın boyutu da oldukça önemli. Hatta rengi bile.

 

Daha kompakt tasarımlı SETUP’lar için DDR4 teknolojisine sahip ve oyun performansını katlayacak model arayışındaysanız, XPG Spectrix D35G DDR4 RGB Memory 32GB (16GBx2)’lik bu kit sizin için ideal çözüm sunabilir.

 

Özetle,

Oyun performansına odaklı kişileştirmeyi ve RGB desteğini sevenler için XPG Spectrix D35G DDR4 RGB Memory’leri hem renk seçenekleri hem kapasite seçenekleri ile oyunseverlere performans ve ideal RAM kapasitesi sunuyor.

Hız aşırtmayı kolaylaştırmasının yanında DDR4 tarafında 3600 MT/s’ye varan frekanslara ulaşan oyun performansı oldukça etkileyici.

Endeksbilişim distribütörlüğünde gelen modeli ve bütçenize uygun kapasitelerini, teknobiyotik, amazon.com.tr, gaming.gen.tr, incehesap.com, laptop.com.tr, inventus.com.tr gibi yetkili satıcılarda bulabilirsiniz.

Daha fazla detay için XPG web sitesini ziyaret edebilirsiniz.