Sosyal Medya

Samsung

Yeni Galaxy A22, En ucuz 5G Telefon bu olabilir!

Samsung en hızlı kablosuz bağlantı özelliği 5G'yi artık sıradanlaştırmak için ilk adımları atıyor. 200 dolar'ın altına bir 5G telefon mümkün.

Samsung Galaxy A22,  en ucuz 5G telefon olabilir

Pahalı ana akım 5G telefonlar artık geride kalabilir. Samsung en ucuz 5G telefon sunmak için kolları sıvamış görünüyor.

Samsung, bu yılın başlarında Galaxy A32‘yi piyasaya sürdüğünde 5G telefonlarının fiyatlarını tüm Dünya’da indirmiş oldu. Ancak şimdi hızlı kablosuz bağlantıyı tamamen sıradan hale getirmeye hazırlanıyor.

Bugüne kadar ki en ucuz 5G telefon ünvanı Galaxy A32 modelinden Galaxy A22’ye geçebilir.

Ishan Agarwal, 91mobiles’ta, daha da düşük fiyatlı bir cihaz olan Galaxy A22 5G’nin basın görüntüleri ve özellikleri gibi görünen şeyleri paylaştı.

Bütçe dostu 5G telefon, plastik gövdesi, üç arka kamerası (48MP, 5MP ve 2MP) ve gözyaşı damlası selfie kamera çentiğiyle dikkat çekse de bunun yanında yer alan teknik özellikleriyle de alıcıları kendine çekmeyi başarabilir.

Galaxy A22 5G’nin özellikleri

MediaTek Dimensity 700 yongası üzerinde çalışan bu en ucuz 5G telefon 5.000 mAh’lik büyük bir bataryaya sahip olmasına rağmen, maliyetleri düşürmek için 6.4 inç (eğer 1080p) LCD ekran kullanacak.

LTE sürümünü tercih edenler potansiyel olarak daha güçlü bir özellikler paketine sahip olacaklar. Bir anlamda daha yavaş kablosuz bağlantı karşılığında AMOLED ekran ve 2MP’lik bir dördüncü kamera setine de sahip oluyorsunuz.

Kesin bir fiyat bilgisi paylaşılmamış olsa da 200 dolarlık fiyat etiketinin altında bir fiyata satışa sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şu anda Galaxy A32 zaten 205 dolara satılıyor bu nedenle Galaxy A22’nin 200 doların altında olması beklenebilir.

Bu rekabetçi fiyatlar, 5G’yi özellikle ABD’de ve Samsung olmayan Android markalarının mücadele etme eğiliminde olduğu diğer ülkelerde daha fazla insan için erişilebilir hale getirebilir.