Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Yeni GM Air Fryer, teknolojiyi ve lezzeti birleştirdi

Yemek pişirme deneyimini GM Air Fryer ile daha kolay ve konforlu bir hale getiriyor. Yeni GM Air Fryer, teknolojiyi ve lezzeti birleştirerek, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor.

Yeni GM Air Fryer, teknolojiyi ve lezzeti birleştirdi

 

GM AIR FRYER İLE SAĞLIKLI PİŞİRİN, LEZZETLE YİYİN

 

General Mobile, güncel teknolojilere sahip akıllı çözümleriyle, akıllı ev ürünlerinde de ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Yemek pişirme deneyimini GM Air Fryer ile daha kolay ve konforlu bir hale getiriyor. Yeni GM Air Fryer, teknolojiyi ve lezzeti birleştirerek, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilen akıllı mobil ürünler geliştiren markalarından biri olan General Mobile, ürün ailesini yeni ürünü GM Air Fryer ile farklılaştırmaya devam ediyor. GM Air Fryer, mutfakta yemek pişirme deneyiminizi bir üst seviyeye taşırken, size hem sağlıklı beslenme, hem de zaman tasarrufu sunuyor. Ayrıca, lansman dönemine özel generalmobile.com’dan verilen siparişlerde geçerli 500 TL değerinde Migros alışveriş çeki de ürünün yanında hediye olarak geliyor.

Geniş Kapasite, Az Yağ ile Harika Yemekler

GM Air Fryer’ın 5 litrelik geniş iç hacmi, yemek hazırlıklarınızı kolaylaştırır ve aile yemeklerini daha keyifli bir deneyime dönüştürür. Aynı zamanda geleneksel kızartma yöntemlerine göre çok daha az yağ kullanarak, sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamanıza olanak tanır. GM Air Fryer’ın içerisinde bulunan ızgara teli sayesinde, yemek pişirme alanınızı genişleterek, tek seferde daha büyük porsiyonlar hazırlayabilirsiniz.

Lezzet Dolu Tarifler ve İdeal Sıcaklık Ayarı

GM Air Fryer ile en lezzetli tarifleri, zahmetsizce hazırlayabilirsiniz. 70°C ile 200°C arasında değişen sıcaklık ayarı, farklı lezzetleri uyum içinde pişirmenizi sağlar. GM Air Fryer ile kızartmaların yerine sağlıklı alternatifler hazırlayabilir, ızgaralarınızı kolayca pişirebilirsiniz. GM Air Fryer, 12 farklı program seçeneği ile her beslenme biçimine uygun yemekler yapmanıza imkan verir; size glutensiz beslenmeden ketojeniğe, vejetaryenden vegana kadar birçok alternatif sunar.

Yapışmaz PTFE kaplama ile tasarlanan GM Air Fryer, aşınmaya karşı dayanıklılığının yanı sıra bulaşık makinesinde rahat ve pratik bir şekilde yıkanabilir.

Akıllı Kontrol ve Sesli Komut Özelliği

GM Air Fryer’ı GM Smart uygulaması ile kullanarak, dışarıya çıktığınızda yemeklerinizi uzaktan kontrol edebilir, yeni tarifler keşfedebilir ve yemeğinizin pişirme sürecini tam anlamıyla yönetebilirsiniz. Ayrıca sesli komut özelliğini kullanarak, elleriniz doluyken veya düğmelere basmak istemediğinizde kolaylıkla işlem yapabilirsiniz.

Daha Az Enerji, Daha Fazla Lezzet

GM Air Fryer, yemeklerinizi daha hızlı ve lezzetli pişirirken, daha az enerji tüketir. Böylece, size hem bütçenizi, hem de çevrenizi koruma imkanı tanır.

GM Air Fryer geniş iç hacmi, az yağlı pişirme seçeneği, çeşitli programları, kolay temizlik özelliği ve akıllı kontrol seçenekleri ile yemek pişirme deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor. Hem sağlıklı yemekler hazırlayın, hem de zamandan ve enerjiden tasarrufu edin. GM Air Fryer ile mutfakta daha fazla çeşitlilik, daha fazla lezzet ve daha fazla kolaylık sizinle.

 

GM Air Fryer’ı daha detaylı incelemek için generalmobile.com’u ziyaret edin.