Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Yeni Gmail Nasıl Aktif Edilir? Yeni Gmail’i Aktif Etmenin 2 Yolu!

Yeni Gmail Nasıl Aktif Edilir? Yeni Arayüzü Denediniz mi? Yeni Gmail Temasını Nasıl Kullanırım? Gmail Gelen Kutusunda Köklü Değişiklikler Yaptı. İşte Detaylar!

Gmail’in Yeni Arayüzü Kullanıma Sunuldu, Peki Denediniz mi?

Gmail’in yeni arayüzü kullanıma açıldı. Gelen Kutunuzu Kullanmayı oldukça kolaylaştıran yeni arayüzü denemek istiyorsanız? Ne kadar kolay olacağına şaşıracaksınız.

Gmail uzun bir aradan sonra Gmail’i yeniden tasarladı ve yeni arayüzü kullanıma açtı. Yeni güncelleme de gizli modun yanı sıra, iki faktörlü kimlik doğrulaması eklemeniz veya tek tek her e-posta için son kullanma tarihlerini ayarlamanızı sağlayacak bir dizi yenilik yer alıyor.

Özellikle kimlik avı uyarıları artık çok net bir şekilde vurgulanıyor. Ayrıca yapılacaklar listenizi e-postalarınızın yanında yönetmeyi kolaylaştırmak için Yeni Görevler Entegrasyonu da yer alıyor.

Gmail’in Yeni Yüzünü Aktifleştirmenin İki Yolu VAR!

Kişisel Gmail Hesabı Üzerinden Aktifleştirme!

Gmail hesabınıza web üzerinden giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede ayarlar – Çark işaretini göreceksiniz. Güncelleme sizin hesabınızda mevcut ise; Yeni Gmail Ürününü Dene’yi en yukarıda göreceksiniz!

Yeni Tasarıma Geçiş Bu kadar Kolay!

G SUITE Hesabı Üzerinden

Yeni Gmail’i almanın ikinci yolu, sistem yöneticinizin iş veya okuldaki G Suite hesabınızda etkinleştirmesini sağlamaktır.

Yöneticiler, Yönetici Konsolu’na giderek ve kullanıcıların yeni Gmail’e erişmesine izin vermeyi seçerek Erken Erişim Programlarının bir parçası olarak buna izin verebilir.

Yönetici bunu etkinleştirdikten sonra, bireysel hesaplar, Ayarlar kısmında yukarıda anlatıldığı şekilde hesaplarında “Yeni Gmail Ürününü Dene” seçeneğini alır.

Klasik Gmail AraYüzüne Nasıl Dönerim?

Baktınız beğenmediniz yine ayarlar kısmında Klasik Gmail Ürününe Dön’ü seçip eski ayarlarına dönüş yapabilirsiniz.