Sosyal Medya

MacOS

Yeni iMAC PRO 2017 Sonunda Geliyor, Profesyonellere ÖZEL!

Apple Yeni iMac Pro Üzerinde Çalışıyor, Yeni Pro Desktop Geliyor! Profesyonellerin ihtiyaçlarını dikkate alan Apple iMac PRO getiriyor.

Apple Yeni iMac Pro Üzerinde Çalışıyor, Tamamen Profesyonellerin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış yeni Pro Desktop!

iMac Pro Geliyor!

“Pro Desktop” dediğimizde muhtemeldir ki ilk akla gelen iMac olmayacaktır. Elbette Pro kalitesinde bir ekrana ve birçok görevin altında kalkabilecek üst düzey bir (tüketici) işlemciye sahip olabilirsiniz. Ancak muhtemelen büyük 3D modelleme veya video projeleri üzerinde çalışıyorsanız sizin için doğru tercih iMac olmayacaktır.

Peki bu böyle devam edecek mi? Apple’ın bu konuda bir adım attığınızı bilmeniz lazım. Pro takısı bir çok modelinde kullanılıyor. MacBook Pro, Mac Pro’da olduğu gibi… Neden iMAC içinde olmasın…

Mac Masaüstlerinin geleceği ile ilgili yuvarlak masa toplantısında Apple’ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Phil Schiller, 2017’nin sonlarına doğru “Pro müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir Masaüstü iMac” çıkaracaklarını söyledi.

Akılınıza Microsoft Surface Studio Rakibi mi? sorusu gelmiş olabilir. Kesinlikle Hayır, Bu iMac’in Profesyonelleştirilmiş Hali olacak. Muhtemelen iMac Pro olacak.

Pro özelliklerinde özellikle;

  • Performans
  • Depolama
  • Genişletilebilirlik ve Esneklik üzerine odaklanılacak.

Muhtemelende daha hızlı işlemciler (4 Çekirdeğe sahip Xeon ve Core i7s gibi) mobilde gördüğümüzde çok daha hızlı grafik yongaları, belki de kendi üreteceği yeni grafik yongaları da olabilir, daha yüksek kapasiteli depolama seçenekleri ve tabi ki Thunderbolt 3 portlarını görebiliriz.

Elbette bu kasa üzerinde yapacakları belki sınırlı olabilir ama Profesyonellerin ihtiyacını çözebilir demek makul. Elbette daha da fazlasını isteyen Profesyonellerin şikayetlerini dikkate aldığını da 2018’de Mac Pro‘nun yeniden tasarlanacağını planladığını açıklamasından anlıyoruz. 2018 Mac Pro ReDesign geliyor.

2017 Sonunda ise iMac Pro geliyor. Profesyonel özelliklerle donatılmış Pro desktop iMac!

BuzzFeed News, TechCrunch