Sosyal Medya

Tablet

Yeni iPad Pro iOS Simgesi, FACE ID Destekli Yeni iPAD Pro Nasıl Görünüyor?

Yeni iPad Pro iOS Simgesi, FACE ID Destekli Yeni iPAD Pro'nun Nasıl Görüneceğini Gösteriyor. 30 Ekim'de duyurulacak yeni iPAD Pro eSIM desteği ile gelecek.

Yeni iPAD Pro e-SIM desteği ile sunulacak!

Yeni iPAD iOS Simgesi, FACE ID Destekli Yeni iPAD Pro’nun Nasıl Görüneceğini Gösteriyor. iOS’ta bulunan simge, Home düğmesi, yuvarlatılmış köşeleri ve daha fazlasını içeren yeni iPad Pro’yu gösterir.

Bir sonraki iPad Pro’nun neye benzeyeceğini bilmek için minik iconlara ve bir çok sızıntıya güvenmek zorunda değilsiniz. Apple yaklaşan etkinlik öncesi başlı başına bir ipucu verdi.

9to5Mac ekibi, 2018 iPad Pro’yu bir ev-home düğmesinin; (ve dolayısıyla Face ID’nin varlığının) olmadığını ve kenardan kenara -edge-to-edge bir ekran dahil olmak üzere; daha net ayrıntılarla gösteren bir iOS simgesi keşfetti.

Apple bir çok şeyi bu simge ile ölçeklendirmiş olabilir. Bir diğer önemli beklenti de eSIM desteği hususunda.  Bir kaç Amerikalı ve Avrupalı GSM operatörleri iPhone XS ve iPhone XR için eSIM desteğini iOS 12.1 güncellemesi ile sunması bekleniyor.

Ayrıca Apple mağazalarında eSIM desteğini sunmanın ve kurmanın kolay yolları sunulabilir. Hesap bilgilerini otomatik doldurmak veya hizmeti etkinleştirmek için bir QR kodu kullanmak gibi. Belki özellikle farklı ülkelere seyahat edenler için belki gittikleri ülkelerden paket almanın çok daha kolay yolunu sunabilirler.

Yeni iPad Pro iOS Simgesi

9to5Mac (1)(2)