Sosyal Medya

MacOS

Yeni Mac Pro’ya tekerlek koymak 400 Dolar

Yeni Mac Pro'ya tekerlek koymak 400 Dolar. Apple'ın istediğin gibi yapılandırabileceğin yeni Mac Pro modellerinde tekerlek ekletmek 400 dolar

Yeni Mac Pro’nun altına tekerlek mi dedin? 400 Dolar…

Yeni Mac Pro’ya tekerlek koymak istiyor musunuz? bir kez daha düşünün?

Yeni Mac Pro’nuzu daha rahat hareket ettirmek için dört tekerlek ekletmek, şirket tarafından sunulan yapılandırmada satın alabileceğiniz özelliklerden sadece birisi. Ancak o bile ucuz değil.

En pahalı yeni Mac Pro modelinin 52.599 dolar olarak görüldüğü yapılandırma seçeneklerinden dikkat çeken bir ayrıntı şu anda herkesin gündeminde. Sanılanın aksine 25 bin dolarlık RAM seçeneğinden daha çok yukarıda resmini gördüğünüz ve kasanın kolayca hareket ettirilmesini sağlayacak Yeni Mac Pro Tekerleklerinden dört tanesi almak isteyenler her biri için 100 dolardan 400 doları gözden çıkarmak zorunda.

Yeni Mac Pro'ya tekerlek koymak 400 Dolar

En baz modelinin 5999 dolardan başladığı model için tekerlek fiyatlarının bile bu kadar pahalı olmasını kimse beklemiyordu. Apple’ın 4.999 dolarlık monitörü Pro XDR 6K‘nın standı bile 999 dolar…

Apple’ın tasarım harikası bir şeyleri sergilemesi güzel ancak içi boş bu tekerlek tasarımları için bu fiyatlar pahalı mı? ucuz mu? karar sizin.

Bu kadar parayı verecek kişi için 400 dolarda ne ki diyebilirsiniz de…

Yeni Mac Pro’ya tekerlek koymak istemeyebilirsiniz…