Sosyal Medya

Samsung

Yeni Samsung Galaxy A42: şirketin en ucuz 5G Telefonu olabilir!

Samsung IFA 2020 açılış konuşmasında 5G akıllı telefon duyurmaya devam etti. Hemen hemen her sınıfta bir 5G telefon sunma stratejisine devam.

Galaxy A42, Samsung’un şu ana kadarki en ucuz 5G telefonu olabilir

Samsung ucuz 5G telefon haricinde bir yeni orta sınıf tablet duyurdu. Galaxy A42 özellikleri ve fiyatı tam olarak açıklanmasa da model numarası olası fiyat aralığını ele veriyor.

Samsung bu yıl yani 2020 yılı başından beri 5G akıllı telefonlarını hemen hemen her sınıfa hitap edecek şekilde sunmaya çalıştı. IFA 2020 açılış konuşmasında duyurdu Galaxy A42 5G sürümü ile bu stratejisinin devam ettiğini anlıyoruz.

Samsung en ucuz en azından Samsung’un bu güne kadar duyurdu en ucuz 5G telefon olmaya aday modelin tüm detaylarını paylaşmasa da; 6.6 inçlik Super AMOLED ekrana ve dörtlü kamera setine sahip olacağını biliyoruz. Telefonun görseline baktığımızda ön ekran benzer olsa da özellikle arka tarafının tasarımı pek görmeye alıştığımız şekilde değil. Arka panelin büyük bir kısmı çok renkli dokulu yüzey ile kaplı… Ön tarafta ise su damlası şeklindeki ön kamera Infinity-o kesiminden vazgeçtiğini gösteriyor.

Samsung Galaxy A42 5G modelini du yılın sonlarına doğru satışa sunmayı hedefliyor ve tam özellikleri ve fiyatı henüz belli değil. Ancak adlandırıldığı model numarasına göre bu yılın başlarında satışa sunulan 500 dolarlık Galaxy A51 5G ile 600 dolarlık Galaxy A71 5G modelinden daha ucuz olması muhtemel.

Samsung Galaxy Tab A7

Samsung ayrıca Galaxy Tab A7’yi modelini de duyurdu. Neyse ki şirket yeni tabletiyle ilgili daha açık sözlüydü. Yüzde 80 ekran / vücut oranına sahip 10,4 inç ekrana ve dört Dolby Atmos uyumlu hoparlöre sahip. Samsung’un gönderdiği tabletin görüntüleri ayrıca bir kulaklık girişi ve SIM yuvası gibi görünen bir şey içereceğini gösteriyor.

A42 5G’de olduğu gibi, Samsung tabletin ne kadara mal olacağı henüz belli değil ancak her durumda; Tab A7, şirketin yeni Tab S7 ve S7 + tabletlerine uygun fiyatlı bir alternatif olmalı…