Sosyal Medya

Eğitim

YKS hazırlığın en güçlü öğretmenleri TonguçWORKS’te ilk kez bir arada

Eğitimde dijital dönüşümün öncüsü ve lideri tonguçWORKS, alanlarında Türkiye'nin en çok izlenen ve sevilen öğretmenleri Rehber Matematik ve Rüştü Hoca'yı çatısı altında buluşturdu.

YKS hazırlığın en güçlü öğretmenleri TonguçWORKS’te ilk kez bir arada

Eğitimde dijital dönüşümün öncüsü ve lideri tonguçWORKS, alanlarında Türkiye’nin en çok izlenen ve sevilen öğretmenleri Rehber Matematik ve Rüştü Hoca’yı çatısı altında buluşturdu. YouTube’ta 1,5 milyon aboneye sahip Rüştü Hoca ile 2 milyon aboneye sahip Rehber Matematik, “49 Günde TYT Matematik ve 49 Günde TYT Türkçe YouTube Kampı’nda buluşuyor.

2014 yılından beri öğrenciler için eğitimin erişilebilirliği, sürdürülebilirliği ve geleceğe uyumlu bir yolculukta ilerlemesi amacıyla çalışan tonguçWORKS, öğretmen iş birliklerini artırmaya devam ediyor. Matematik alanının en çok izlenen öğretmenlerinden Rehber Matematik’in ardından Türkçe alanının en çok izlenen öğretmenlerinden Rüştü Hoca da kitaplarını tonguçWORKS üzerinden yayınlamaya başladı.

Kitap yayıncılığı ile tonguçWORKS çatısı altında bir araya gelen Rüştü Hoca ve Rehber Matematik “49 Günde TYT Matematik ve 49 Günde TYT Türkçe YouTube Kampı”nda buluşuyor. Geçmiş yıllarda milyonlarca öğrenciye ulaşan bu iki efsanevi isim, bu yıl ilk kez tek bir kamp çatısı altında birleşiyor. Kamp kitapları ise şu şekilde: 49 Günde TYT Matematik Kampı Soru Bankası, 49 Günde TYT Matematik Kampı Video Ders Notları, 49 Günde TYT Geometri Kampı Video Ders Notları, 49 Günde TYT Türkçe Kampı Soru Bankası.

“Sayısal ve sözel alanlarının en güçlü öğretmenleri ilk kez bir arada”

 

tonguçWORKS İcra Kurulu Üyesi Tijen Armağan, “YouTube’ta YKS’ye hazırlıkta Türkiye’nin sayısal ve sözel alanlardaki en etkili öğretmenlerini çatımız altında buluşturuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hem kamp hem de yayınlanan kitaplar öğrencilerimiz için oldukça faydalı bir fırsat olacak.” dedi.