Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

ZUBİZU’ya En İyi Mobil/Akıllı Cihaz Uygulaması Ödülü

ZUBİZU’ya En İyi Mobil/Akıllı Cihaz Uygulaması Ödülü...ZUBİZU, İnteraktif Pazarlama kategorisinde “En İyi Akıllı Mobil/Akıllı Cihaz Uygulaması” birinciliği ödülünü aldı. Yarışmada bu yıl 2019 yılında gerçekleştirilen projeler yarıştı.

ZUBİZU’ya En İyi Mobil/Akıllı Cihaz Uygulaması Ödülü

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen Doğrudan Pazarlama Ödülleri sahiplerini buldu. En İyi Mobil/Akıllı Cihaz Uygulaması kategorisinde 1.liği ZUBİZU aldı.

Doğrudan pazarlama sektörüne değer katmak, pazarın gelişmesini sağlamak ve bilinirlik yaratmak için çalışan Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD), bu yıl da “Doğrudan Pazarlama Ödül Töreni”ni gerçekleştirdi.  Bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin kazananları açıklandı. Yarışmada yıl içerisinde Etkinlik Pazarlaması, Veritabanına Dayalı Pazarlama, İnteraktif Pazarlama, Satış Noktasında ve Sahada Pazarlama disiplinlerini kapsayan projeleri gerçekleştiren ajanslar ve markaları ödüllendirildi.

82 proje ödül aldı

ZUBİZU, İnteraktif Pazarlama kategorisinde “En İyi Akıllı Mobil/Akıllı Cihaz Uygulaması” birinciliği ödülünü aldı. Yarışmada bu yıl 2019 yılında gerçekleştirilen projeler yarıştı. Pandemi nedeniyle Nisan 2020’de yapılması planlanan ödül töreni 30 Aralık’ta online olarak gerçekleşti. Yarışmaya bu yıl 26 kategoride toplam 255 proje başvurdu. 82 proje ödüle layık görüldü.