Sosyal Medya

iPhone

Apple, Eski iPhone Pillerini Testleri Geçse Bile Değiştirecek

Apple, Eski iPhone Pillerini Testleri Geçse Bile Değiştirecek. 29 Dolara Pil Değişim Programından yararlanmak için acele etmeyin. DETAYLAR

Apple’dan Güzel Haber, Eski iPhone Pilini Değiştirmek için Acele Etmenize Gerek Yok

Apple, Eski iPhone Pillerini Testleri Geçse Bile Değiştirecek. 29 Dolarlık Pil yenilemesi için acele etmenize gerek yok. Her şartta Apple eski pilleri değiştirecek.

Bildiğiniz gibi iPhone sahiplerini derinden üzen Apple, bilerek yavaşlattığı eski iPhone sahiplerinden özür dilemek için 79$ değerindeki batarya değişim ücretini 50$’lık indirimle 29$’a 2018 sonuna kadar değiştireceğini açıklamıştı.

Apple’ın yaptığı bu pil değişim ücretindeki indirim oldukça güzel. Ancak biraz kafa karışıklığı olanlar için güzel haber. Bu fırsattan yararlanmak için iPhone Pilinizin performansının düşmüş olmasına yada yeteri kadar eskimiş olmasını beklemek zorunda değilsiniz!

Acele Etmeyin ! Apple, Eski iPhone Pillerini Testleri Geçse Bile Değiştirecek

MacRumors’ın doğruladığı iGeneration raporuna göre; iPhone 6  ve daha yeni modellerin diagnostic testlerini (orjinal pil kapasitesinin yüzde 80 altında olanların değiştirmesi öneriliyor) geçse bile değiştiriliyor.

Eğer pilinizin şimdiki performansından memnun ve idare ederim diyorsanız yıl sonuna doğru değiştirmeniz daha sağlıklık olabilir.

Değişim kampanyasının ilk haftasında bu fırsatı kaçırmak istemeyen bazı iphone kullanıcıları güç durumu belkide iyi olan bataryalarını değiştirmiş oldular. Belkide sağlıklık pillerini değiştirmiş oldular. Bana göre Aralık ayına doğru pilinizi değiştirmeniz daha doğru.

iGeneration (translated)MacRumors