Sosyal Medya

iPhone

Apple iOS 13.3 ile bu hafta daha sıkı ebeveyn kontrolü sunabilir

Apple güncellemelere yeni yıl arefesinde de devam ediyor. Apple iOS 13.3 ile bu hafta daha sıkı ebeveyn kontrolü sunabilir

Apple bu hafta iOS 13.3 ile daha sıkı ebeveyn kontrolü sağlayabilir

iOS 13.3 daha yeni güvenlik anahtarlarına da destek sunabilir. Apple’ın iOS güncellemeleri yaklaşan yeni yıl tatili öncesi de devam edebilir. Apple bu hafta iOS 13.3 sürümünü yayınlayabilir.

Vietnamlı operatör Vettel’in bir post sayfasında yayınladı bilgiye göre iOS 13.3 yayınlanacak (watchOS 6.1.1 Güncelemesi de gelecek).

Yeni yazılım, Ekran Zamanındaki kişilere erişimi sınırlama yeteneği sayesinde ebeveynler için büyük ve sıkı kontroller yaratabilir – çocuklarınızın kiminle ne zaman konuşabileceğini şimdi daha iyi belirleyebilirsiniz.

Bu sadece sesli çağrılar, FaceTime ve Mesajlar için geçerli olacak, ancak çocuğunuzun arkadaşlarıyla bütün gece görüntülü sohbetler yapmasına izin vermemeniz elbette yararlı olabilir.

Bunun dışındaki gelişmeler arasında ise iOS 13.3;  şifresiz oturum açmalar için FIDO2 güvenlik anahtarlarını destekleyecek ve klavyede Memoji etiketlerini koymak zorunda olmayacaksınız, yalnızca standart emoji tercih edebilirsiniz.

Yeni güncelleme iOS 13.2‘deki Deep Fusion gibi dramatik değişimler içermiyor. Ancak Apple’ın bir bir ardına güncelleme yayınladığını pek nadir görürsünüz. Şu anda o zamanlardan birini yaşıyoruz.