Sosyal Medya

Donanım

Apple, M2 çipli güncellenmiş 13 inç MacBook Pro’yu da tanıttı!

Apple, WWDC'de yalnızca yeni bir MacBook Air'i tanıtmakla kalmadı, aynı zamanda 13 inç MacBook Pro'nun elden geçirildiğini de duyurdu. 

Apple, M2 çipli güncellenmiş 13 inç MacBook Pro’yu da tanıttı!

Apple, WWDC’de yalnızca yeni bir MacBook Air’i tanıtmakla kalmadı, aynı zamanda 13 inç MacBook Pro’nun elden geçirildiğini de duyurdu. 

Yeni ‘giriş’ profesyonel dizüstü bilgisayar, şaşırtıcı olmayan bir şekilde, 20 saatlik yoğun pil ömrü (video oynatma sırasında) ve hızlandırılmış ProRes video işleme dahil olmak üzere gelişmiş performans ve verimlilik vaat eden bir M2 yongası kullanıyor olacak. Yeni model, Air muadili gibi büyük bir yeniden tasarım değil ve Touch Bar’ı koruyor.

Yeni Macbook Pro M2 13inç

Ayrıca “stüdyo kalitesinde” mikrofonlar, 24 GB’a kadar RAM ve maksimum 2 TB depolama alanı sunuyor olacak. M1’den önceki modelde olduğu gibi, bu, engelsiz bir iş istasyonu değildir. Biraz daha bellek veya sürücü kapasitesi talep ediyorsanız, daha üst düzey bir MacBook Pro satın almanız gerekir. Güncelleme işlemi yine sıkıntılı yani…

Yeni Macbook Pro M2 13inç

MacBook Pro M2, Temmuz ayında geldiğinde 1.299 dolardan (eğitim için 1.199 dolar) satışa sunulacak.

Bu güncelleme bu modeli ihtiyac sıralamasındaki yerini değiştiren bir değişiklik gibi durmuyor. Ağır iş yükleri için aktif bir soğutma isteyen ancak 14 ve 16 inç Pro modelleri gibi birinci sınıf makinelerin ekstra gücüne ihtiyaç duymayan kullanıcılar için taşınabilir Mac sınıfı olarak kalmaya devam ediyor.