Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Apple TV+, Netflix ve Prime Video’dan daha iyi performans gösteriyor

Apple Etkinliği öncesinde JustWatch, Apple'ın pazar payı gelişimini gösteren tablosunu paylaştı. Apple TV4 harika 1,5 yıl geçirmiş gibi...

Apple TV+, Netflix ve Prime Video’dan daha iyi performans gösteriyor

Apple’ın merakla beklenen etkinliği yarın gerçekleşiyor. iPhone 14 ve bir dizi Apple ekosistemindeki cihazların güncellenmiş hallerini görmemize az kaldı. Hemen belirtelim Apple Etkinliği 7 Eylül saat 20:00’de canlı yayınlanıyor.

Apple Etkinliği Canlı Takip etmek isteyenler için link aşağıda!

7 Eylül saat 20:00’de. Apple.com adresinden online izleyin. Takviminize ekleyin

Gelelim şimdiki konumuza, yaklaşan Apple Etkinliği öncesinde JustWatch, Apple’ın pazar payı gelişimini gösteren tablosunu paylaştı.

Yukarıdaki tablodan da fark edeceğiniz gibi,

Netflix’teki düşüş yüzde 14 iken, Amazon’un Prime Video hizmetinde bu düşüş yüzde 19 gerçekleşti. Tabi bu düşüşlerde muhtemelen pazara hızlı bir giriş yapan Disney+‘ın etkisi de yok değil. Özellikle bu aralar bir biri ardına Türkiye pazarında Disney+ etkisi adlı reklam dizisi yayınladı. Ancak ben hala Disney+’a küsüm, 2015 öncesi TV’lerde Netflix ve Amazon uygulamaları başarılı bir şekilde çalışırken, Disney+’ın bu yönde bir çözümü hala yok. ( Bakınız: Disney+ uyumlu cihazların listesi)

Apple TV+ içinse harika bir 1.5 yıl olmuş gibi görünüyor. Apple TV+ aynı dönemde yüzde 29 büyümeyi başarmış durumda. Etkinlikte bu konuda yapılacak yenilikler bu trendin daha da devam etmesini sağlayabilir. Yarın özellikle hizmet tarafındaki bu yenilikleri şimdi den merak ediyoruz.