Sosyal Medya

iPhone

Apple’ın iPhone 15 Pro Max’i en ince çerçeve rekorunu kırabilir

Leaker Ice Universe (MacRumors aracılığıyla) özellikle yaklaşan iPhone 15 Pro Max'in tüm kenarlarında yalnızca 1,55 mm kalınlığında çerçevelere sahip olacağını iddia ediyor.

Apple’ın iPhone 15 Pro Max’i en ince çerçeve rekorunu kırabilir

Görünüşe göre yeni iPhone 15 ile ilgili söylentiler, çerçeve bölgesinde yoğunlaşıyor. Çok inçe bir çerçeveye hazır olun…

Hatırlayın 2017’de Apple  iPhone X’i duyurduğunda çentik kısmını saymazsak, o zaman için ince sayılabilecek bir çerçeve ile göz doldurmuştu. O günden bu yana diğer akıllı telefon üreticilerinin Apple’ı yakaladığını söyleyebiliriz. Apple her yeni modelde yaptığı geliştirmelerle aslında fark ettirmeden iPhone X’tekinden bile çok daha ince hale gelen bir çerçeve sunmaya devam ediyor. Söylenen o ki, bu yeni modelde de çervede ciddi bir incelme var. Hatta Apple’ın kendi rekorunu kıracağından bahsediliyor.

Leaker Ice Universe (MacRumors aracılığıyla) özellikle yaklaşan iPhone 15 Pro Max’in tüm kenarlarında yalnızca 1,55 mm kalınlığında çerçevelere sahip olacağını iddia ediyor.

Rakiplerine baktığımızda,

 

Bir telefondaki en ince çerçeveler aslında hangi telefonda onu pek takip edemiyoruz ancak ekran-gövde oranı söz konusu olduğunda yeni iPhone 15 Pro Max’in en iyi telefonlardan biri olacak gibi görünüyor. Hemen belirtelim her iPhone 15 modeli bu incelikte olmayacak, muhtemelen iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modelleri bir önceki gibi daha kalın bir çerçeve ile gelecek…