Sosyal Medya

Donanım

ASUS, yeni taşınabilir DVD yazıcısı ZenDrive V1M’yi duyurdu

ASUS, Windows 11 ve macOS işletim sistemli dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarla uyumlu, akıllı tasarımıyla kablo kalabalığının önüne geçen, USB-C® özellikli ASUS ZenDrive V1M harici DVD yazıcısını duyurdu. M-DISC desteği sunan ürün kapsamlı yazılım çözümleriyle birlikte geliyor.

ASUS, yeni taşınabilir DVD yazıcısı ZenDrive V1M’yi duyurdu

Bu stil sahibi USB-C DVD yazıcı modern ultra ince dizüstü bilgisayarları mükemmel bir şekilde tamamlıyor, kullanıcıların istedikleri her yerde eğlenmesine ve çalışmasına yardımcı oluyor…

  • Kullanışlı kablo depolama: Yerleşik 24 cm bağlantı kablosu ve kristal kesim stiliyle depolama ve eğlence bir arada.
  • USB-C arayüzü: En yeni nesil ultra ince dizüstü bilgisayarlara mükemmel uyum sağlayan ürün Windows ve macOS platformlarına destek veriyor.
  • M-DISC desteği: Verileri 1000 yıla kadar koruyabilen arşiv kalitesindeki depolama çözümü ile değerli fotoğraflarınızı, videolarınızı ve diğer dosyalarınızı saklayın.
  • Kapsamlı çözüm: Kullanışlı yazılımlarla birlikte veri yedekleme için gereken her şey.

ASUS, Windows 11 ve macOS işletim sistemli dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarla uyumlu, akıllı tasarımıyla kablo kalabalığının önüne geçen, USB-C® özellikli ASUS ZenDrive V1M harici DVD yazıcısını duyurdu. M-DISC desteği sunan ürün kapsamlı yazılım çözümleriyle birlikte geliyor.

Kabloların kendi içinde saklandığı şık tasarımıyla ZenDrive V1M, hem ofiste hem de dışarıda en son nesil ultra ince dizüstü bilgisayarları mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Kullanıcılar ses CD’lerini ve DVD’lerdeki multimedya içerikleri çalabiliyor, disk yazabiliyor, yazılım yükleyebiliyor ve çok daha fazlasını yapabiliyor.

yeni taşınabilir DVD yazıcısı ZenDrive V1M’

Kullanışlı kablo depolama: Yerleşik 24 cm bağlantı kablosuyla kaybetme korkusuna son

ZenDrive V1M kristal kesim stildeki ince ve modern tasarımıyla birlikte depolama imkanı, farklı işlevler ve kullanım kolaylığı sunuyor. Ürünün köşesindeki kısım 24 cm uzunluğundaki bağlantı kablosunu saklamaya yarıyor. Böylece kullanıcıların kabloyu kaybetmekten korkmasına gerek kalmıyor. Akıllı stiliyle V1M, modern yaşamın yoğunluğunda her yere kolayca götürebileceğiniz vazgeçilmez bir yardımcı.

USB-C arayüzü: En yeni nesil ultra ince dizüstü bilgisayarlara mükemmel uyum

ZenDrive V1M hem Windows 11 ve daha önceki sürümlere hem de macOS’e destek veriyor. Her iyi yönde de takılabilen USB-C kablosu sayesinde V1M’yi popüler modern dizüstü bilgisayarlara takabilmek mümkün. Böylece hemen her bilgisayar çeşitli optik medya formatlarıyla multimedya içerik oynatmaya veya yedek almaya anında hazır hale getirilebiliyor. Bu ürün günümüzde çoğunlukla göz ardı edilen fakat çoğu kullanıcının halen ihtiyaç duyduğu bir işlevi sunuyor.

yeni taşınabilir DVD yazıcısı ZenDrive V1M’

M-DISC desteği: Değerli fotoğrafları, videoları ve verileri nesiller boyu saklayın

ZenDrive V1M, aile fotoğraflarından evde çekilen videolara ve daha fazlasına kadar dijital ortamdaki tüm değerli anılarınızı korumak için arşiv kalitesinde bir çözüm sunan M-DISC’e destek veriyor. M-DISC yazma teknolojisi kaydedilen verileri kaya benzeri patentli bir katmana işliyor. En zorlu koşullara dayanıklı olan bu katman, ömür boyu biriktirdiğiniz anıları ve önemli verileri 1000 yıla kadar güvenli bir şekilde saklıyor.

Kapsamlı çözüm: Yedekleme için gereken her şey

ZenDrive V1M verileri korumak ve kullanıcıların rahat etmesini sağlamak için gereken her şeye sahip. Bunlar arasında Windows için kullanımı kolay yazılım çözümleri de yer alıyor.

Kullanışlı arayüzü sayesinde disk yazmayı üç basit adımda halleden çözümün yanı sıra parola denetimi ve gizli klasör işlevleriyle de güçlü ve zahmetsiz disk şifreleme ve veri koruma hizmeti sunuluyor. Üründe ayrıca Nero BackItUp yedekleme yazılımı da bulunuyor. Bu yazılımla fotoğraf, video ve veri arşivleri oluşturulabiliyor.