Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Bitcoin Hızla Düşüyor, Toplam Kripto Para Değeri 179 Milyar Dolar Eridi

Bitcoin Hızla Düşüyor, Toplam Kripto Para Değeri 179 Milyar Dolar Eridi. En yüksek seviyelerine göre % 35 düştü

Kripto Para Birimi Hızla Değer Kaybediyor

Bitcoin Hızla Düşüyor, Değer Kaybı Yüzde 35’lere Dayandı. Bitcoin fiyatı, geçen haftanın en yüksek seviyelerine göre % 35 düşüşle 13.000 dolar seviyelerine geldi.

Aralık ayının ilk yarısında Bitcoin’in fiyatı 10.240 $ ile 19.994 $ arasında neredeyse iki kat arttığını gösteren inanılmaz bir yükseliş sonrasında, popüler kripto para birimi Bitcoin çok hızlı bir şekilde değer kaybediyor.

CoinMarketCap verilerine göre kripto para birimi Bitcoin sadece son 24 saat dörtte bir oranında değer kaybetti. Şu anda ise 12,874 dolar seviyelerinde.

Diğer kripto para birimleri, sanal para birimleri de benzer şekilde bu düşüş trendini devam ettirmekte. Ethereum tarafında bu düşüş oranı % 27.4 , Bitcoin tarafında %36.3, Ripple % 6.2 ve Litecoin’de % 29 olarak gerçekleşiyor.

Bu Hızlı Düşüşün esasen bir açıklaması henüz yok. Son zamanlarda, Rusya’nın kriptolizleşme düzenlemesi  hakkında çıkan kapsamlı haber de dahil olmak üzere Bitcoin hakkında bir çok haber çıktı. Ancak hiçbiri bu olumsuz bir sonuç doğurmadı.

Ancak bir olası tetikleyici, yakın zamanda Coinbase’de listelenen Bitcoin Cash’in fiyatındaki artış olabilir ve kripto toplumundaki birkaç tanınmış kişi tarafından daha iyi bir Bitcoin alternatifi olarak lanse edilmektedir.

Şu anda 471 milyar dolar olan tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa değerinden yaklaşık 179 milyar doları sildi.

Güncelleme: 23.12.2017

 

Bitcoin fiyatı dün gece 15.800 $ ‘dan yüksek bir seviyeye gerileyerek bu sabah 10.800 $’ a kadar düştü. Bu düşüşle neredeyse yüzde 50 değer kaybetmiş oldu. Engadget

 

Mashable


Bitcoin Hızla Düşüyor